reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

no a leki? nie dają nic czy nie bierzesz?
Biorę i raz jest wszystko dobrze, a za miesiąc wszystko rośnie. Wiecznie coś. Niby badam i temp i robie testy owu i wszystko wskazuje na to, że owu jest. Monitoringu w Niemcowni nie zrobię niestety... No cóż... Poprostu mam dzisiaj gorszy dzień.

reklama
Kredyt na 30 lat to przeciez standard mfifi. Moj K splaca juz 2 lata i tez zostalo 28 lat kredytu. Jak sie jest biedakiem to tak sie robi :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W Krakowie i okolicach ceny za mieszkania i domy oscylują w granicach 400 - 500 tys złotych... Bez kredytu zbierałabym na to do końca życia albo dłużej... Nie mamy więc wyboru :) No chyba, że wygram w totka :p

W Krakowie i okolicach ceny za mieszkania i domy oscylują w granicach 400 - 500 tys złotych... Bez kredytu zbierałabym na to do końca życia albo dłużej... Nie mamy więc wyboru :) No chyba, że wygram w totka :p

W Warszawie nie lepiej... A swoją drogą, dzisiaj chyba jakas kumulacja jest [emoji23]
Patrzcie, ovia każe mi spadać [emoji23]

1484065397-aaaaaa.png

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
@magoo nieee ;-( chociaż ja nie tracę nadziei póki nie ma okresu jest nadzieja!!

Jeśli chodzi o mnie to jestem wysoka i pulchna włosy brązowe oczy brązowe ale z tym angażowaniem to prawda zawsze na 120% w pracy zawsze byłam docenianym pracownikiem (chociaż mój mąż twierdzi że jelen bo wszystko robie).

Co do imion dzieci ktoś napisał Gabrysia i chyba to jest to!!! Strasznie mi się spodobało i w rodzinie nie ma. Syn będzie Filip lub Franek chyba nie wiem z mężem muszę ustalić i najpierw splodzic jakieś ;)

A co do kredytów i domów to nie mam żadnego kredytu jeszczr ale pewni3 będziemy musieli wziąć jak chcemy się wybudować....:frown: już mam koszmary ma ten temat :-D

Do góry