reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej :* obiecalam ze sie odezwe za jakis czas :) dzisiaj bylam na prenatalnych[emoji14]Zobacz załącznik 788600Zobacz załącznik 788601
Przedstawiam Wam mojego malego ufoludka :D ma 5.4 cm[emoji14]dzisiaj 12 tydzien 0 dni :D wszystko jest dobrze i dzidziol sie prawidlowo rozwija [emoji173] niestety lekarz nie umiał sie zdecydowac na plec takze musze poczekac do 18 stycznia na wizyte u mojego gina :D życze Wam przy okazji zdrowych i wesolych świąt , spędzonych z najbliższymi :* i oczywiscie dwóch upragnionych kresek a potem takiego widoku [emoji178]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Megan śliczny dzidziolek [emoji173]
Tobie również życzę szczęśliwych, spokojnych Świąt ! [emoji319]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Jest taka teoria ze jak w początkowych wysokościach bety jak u ciebie beta rosnie tak spokojnie o 100%, to chłopak, a jak np 200-300%, to dziewczynka :)

Szkoda ze nie Gliwice...

:(

Kurczę, dobrze ze piszecie takie rzeczy, ja bym pojęcia nie miała i bym posłuchała położnej...

U mnie tradycja to "Mikołaj z 34 ulicy". Zawsze leci w pierwszy dzien świat ok godz 10:30 na Polsacie chyba. :) cudny!!!

Luteina podtrzyma ciąże jesli jest, bierz spokojnie.

Piękna książka, jak zawsze lepsza i pełniejsza od filmu :) czytałam dawno temu juz :) a Pokoj juz dawno planowałam zobaczyć. Musze w końcu zobaczyć jak tak polecacie.

A Adoptusia karmiłaś piersią, miałaś pokarm, bo nie rozumiem?? :)

To mam dla was zestaw testów koleżanki z forum ktora miała zapas testów jak zaszła w ciąże, wiec porobiła. Pięknie widać ze owu tez wychodzą pozytywne w ciąży, choc wcale nie wczesniej niz ciążowe (aczkolwiek moze to zależy od testu, czy z Allegro czy lepszy jakiś) :)
55e5812de38866264acb2675b58799ce.jpg

Natanek, zwolnij brzuszek dla kolejnego dzidziolka, starcami czekają na wolny lokal ;)

Cuuuuudowne!!

Kurczę, wciaz jest nadzieja :):)

Ktora opowiadała o dziwnym smaku w ustach w ciąży?? Ja mam dopiero 8dc i teraz czuje dziwny smak, tak sie zasugerowałam :D :D taki mam efekt jakbym jakiegos cukierka ciumkala i on potem na podniebieniu zostawia taki dziwny posmak. Hehe. No miał byc cykl na luzie a ja jeszcze owu nie miałam i juz mam ciąże urojona :D gdyby nie wizyta w 2dc u gina i podglądanie endometrium ktore miało 4,5mm to bym pewnie siknela zaraz testa przez ten posmak :D

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Berthus mnie niestety pozytywne testy owu dały nadzieję a tu nic z tego nie wyszło :/ dlatego już więcej robić nie będę bo rozczarowanie było straszne [emoji17]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja właśnie sobie odpoczywam i czekam grzecznie na eurotunel za pół h go mamy i 12h drogi przed nami ...
także później będę zbyt padnięta wiec już teraz życzę Wam zdrowych, pogodnych, rodzinnych świat i oczywiście szczęśliwego nowego roku żeby w 2017 każda z nas była już conajmniej w dwupaku [emoji173][emoji173]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja właśnie sobie odpoczywam i czekam grzecznie na eurotunel za pół h go mamy i 12h drogi przed nami ...
także później będę zbyt padnięta wiec już teraz życzę Wam zdrowych, pogodnych, rodzinnych świat i oczywiście szczęśliwego nowego roku żeby w 2017 każda z nas była już conajmniej w dwupaku [emoji173][emoji173]

QUEEN_B skoro może Ciebie tu nie być już dziś składam Tobie i innym starczkom życzenia z okazji najcudowniejszych Świat
W Wigilię Bożego Narodzenia
Gwiazda Pokoju drogę wskaże.
Zapomnijmy o uprzedzeniach,
otwórzmy pudła słodkich marzeń.
Niechaj Aniołki z Panem Bogiem,
jak Trzej Królowie z dary swymi,
staną cicho za Twoim progiem,
by spełnić to, co dotąd było snami.
Ciepłem otulmy naszych bliskich
i uśmiechnijmy się do siebie.
Świąt magia niechaj zjedna wszystkich,
niech w domach będzie Wam jak w niebie

Hej dziewczyny [emoji6] świąteczny czas, przygotowania, a ja cała nos przytulałam się z ubikacja eh.. chyba złapałam jelitówke [emoji30] nie wymiotowałam chyba od 7 lat, zawsze mnie to omijało to musiało wlasnie teraz.. dzień przed wigilia eh..

Lux ale uparciuch [emoji38]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Hej dziewczyny [emoji6] świąteczny czas, przygotowania, a ja cała nos przytulałam się z ubikacja eh.. chyba złapałam jelitówke [emoji30] nie wymiotowałam chyba od 7 lat, zawsze mnie to omijało to musiało wlasnie teraz.. dzień przed wigilia eh..

Bardzo współczuję:( Mnie dopadło zap. Krtani

Lux czyli święta spędzasz z nami :)), strasznie jest uparty.

Ostatnia edycja:
Mikaduchna współczuję Ci straty i nastroju. Wiem co czujesz bo rok temu też nie cieszyłam się ze Świąt. W listopadzie rozwiązywali mi ciążę i długo nie byłam w nastroju na cokolwiek. Do dzisiaj mam tak, że czasem najdzie mnie straszny żal i smutek, muszę sobie wtedy popłakać, wygadać się mężowi i przechodzi na jakiś krótki czas. Wczoraj dostałam okres, hormony szalały i w rozmowie z koleżanką, która za chwilę rodzi poryczałam się, jak zaczęłyśmy mówić o staraniach.Trzymaj się. Skorzystasz z propozycji pracy?

reklama
Lux znajoma ma termin na 1 stycznia i też czeka jak na bombie, też już jej ciężko. Niebawem synek wyjdzie. To dzieci decydują o dacie wyjścia a nie my.:)

Do góry