reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mikaduchna, przykro mi, że tak się stało :-( i ci chcesz zrobić z tą pracą?

Emzilka, daj znać co u pizdogrzebka :-) Paraplu, dotarłaś??

@Windy91 , jak sytuacja na froncie?

qdkkx1hpzei65q7s.png
Pizdogrzebek dopiero na wieczor, jeszcze po obiedzie zadzwonie do niego o ktorej mnie chce widziec.. :p
@Paraplu wywolujemy Cie @Windy91 co u Ciebie?

@Lanvin a jak dlugie masz cykle? Moze juz bedzie jutro widac? :)

reklama
Pizdogrzebek dopiero na wieczor, jeszcze po obiedzie zadzwonie do niego o ktorej mnie chce widziec..[emoji14]@Paraplu wywolujemy Cie@Windy91 co u Ciebie?

@Lanvin a jak dlugie masz cykle? Moze juz bedzie jutro widac? :)
Jak na razie nieregularne po odstawieniu anty, więc trudno powiedzieć. Poprzedni trwał 45 dni :-/ w poprzedniej ciąży dwie krechy wyszły dopiero po czasie, więc wątpię, by coś pokazał.

Jeśli cokolwiek na usg zobaczy, to pokazuj nam fotę, nawet jeśli miałaby być to jedynie kropka, póki co :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Jak na razie nieregularne po odstawieniu anty, więc trudno powiedzieć. Poprzedni trwał 45 dni :-/ w poprzedniej ciąży dwie krechy wyszły dopiero po czasie, więc wątpię, by coś pokazał.

Jeśli cokolwiek na usg zobaczy, to pokazuj nam fotę, nawet jeśli miałaby być to jedynie kropka, póki co :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Wydaje mi sie, ze to zawczesnie na cokolwiek ale OK :)

Kochane Staraczki!
Z okazji zbliżających się Świat życzę każdej z Was oraz Waszym najbliższym przede wszystkim zdrowia, spokoju ducha, ogromnego optymizmu i morza cierpliwości. Aby Nowy Rok przyniosl tylko lzy wzruszenia i spelnione marzenia. :*

Mikaduchna nie poddawaj się. Za wierze, ze za rok 24 grudnia przytulimy swoje maleństwa. Nie załamuj się i daj przykład młodszej koleżance :* StorAnia, Docia tak samo :*

Moje fighterki Spark, Bertha, Queen, Magda i pozostałe dziewczyny, których nie wymienilam dajecie siłę do walki i mam nadzieję, ze już los Was sprawdził i przetestowal wystarczajaco. Niech już są 2 krechy :)

Windy krejzolu :) wszystkiego naj :)

Sylwkaq, Nimiti, Basienka, Lotek, Lanvin trzymam kciuki :*
Emzilka i Eveline niech wszystko idzie z górki :)
Fajnie, ze jesteście :* Wiem, ze na pewno kogos pominelam, ale pamietam o Was :)

Jak już składamy sobie życzenia dziś, to też dorzucę coś od siebie. Tak, więc kochane moje, życzę Wam wesołych i spokojnych świąt w gronie swoich najbliższych, życzę Wam, żebyście się nigdy nie poddawały i dążyły do celu, bo rok 2017 będzie dla nas tym szczęśliwym, wierzę, że każda z nas w nadchodzącym roku ujrzy upragnione dwie kreseczki :-) tym, które mają już dzieci, życzę aby maluchy zdrowo się rozwijały i były pociechą dla mamusiek, a także żeby odnosiły same sukcesy. Z kolei ciężarówkom życzę nudnej ciąży, no i szybkiego i bezproblemowo porodu. Dziewczyny, bez Was ten wątek nie był by taki świetny, z Wami nawet najsmutniejszy dzień jest lepszy, kocham Was! [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Wesołych Świąt!! [emoji319] [emoji319] [emoji320] [emoji320] [emoji320] [emoji322]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja też wam kochane życzę wszystkie co najlepsze i niech ten 2017 rok przyniesie nam wszystkim cudowne 2 kreseczki na teście a po 9 miesiącach maleńkie, słodkie dzieciątka [emoji6] będąc na tym forum dowiedziałam się od was wielu ciekawych informacji, czytałam wesołe, śmieszne jak i smutne historie z waszego życia.. wiem, że dla jednych z nas ten rok był łaskawszy, dla drugich niestety pod górkę, ale nie możemy się poddawać i musimy zawsze wierzyć do końca! A razem zawsze raźniej ! [emoji8]

Dziewczyny pewnie przygotowują wszystko do świat dlatego tak puściutko.. a ja syna oddałam teściowej do południa i leżę w łóżku.. nie tak sobie to wyobrażałam ale co zrobić.. [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spark ja codziennie jestem w Katowicach jak co ;) no.prawie bo od pon do pt

Mikaduchna to jest koszmar jaki kobieta przechodzi po.stracie. Nie chcę i nie zaakceptuje tego że to się dzieje :(

Wesołych Świąt dziewczyny bo nie wiem czy znajdę czas żeby zaglądać. Całuje i owocnych starań

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry