reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak śpi, to zostawić ... mnie lekarka nastraszyła, że dziecko jak śpi 5 godz. i nie budzi się na karmienie to zaraz chudnie i cuda wianki. Jak budziłam co 3 godziny to potem nie spałam 4 lata. Tak mu w nawyk weszło ...
Chodziłam jak zoombie.
Dokładnie jak u mnie!

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
O widzisz, też czytałaś :-) jest dosyć popularna, ja ją znalazłam na takiej stronie Zdrowa głowa :-) mam w domu masę książek o noworodkach i niemowlakach, a o większych dzieciach już nic. Muszę nadrobić :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Jeszcze jest rodzeństwo bez rywalizacji i o nastolatkach. Tez fajnie napisane. Można sporo się nauczyć, a jak dzieciaki zaskoczą to tez można fajnie potem współpracować. Ale początki są trudne, poszukaj jeszcze 7 kroków Tomasza Gordona to przy starszych dzieciach się przydaje [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ale piszecie trochę nadrabialam ale wszystkiego nie dalam rady.
Lux nie spodziewałam się że Twój Mały będzie tak długo w brzuszku. :) Może zechce wyjść jeszcze przed świętami.

Windy91 a moze jednak jeszcze jest nadzieja? :)
Tak myślę że z tym badaniem prolaktyny i chyba poczekam do końca okresu... czytalam na internecie ze przez to moga byc problemy z zajściem w ciąże i trochę sie zmartwilam. Mam nadzieję że bedzie w normie bo bardzo liczę ze teraz sie uda.

Ide sprzątać i prasowac bo dzisiaj siostra przyjeżdża i ogólnie trzeba trochę ogarnąć przed świętami. ;)

Dokładnie jak u mnie!

qdkkx1hpzei65q7s.png
U mnie siostra meza karmila butelka na zegarek. Oczywiście większość czasu dziecko z babcia spędzalo i jak babcia zapomniała, która to godzina miała być 3 czy 4 np to był krzyk że dziecko nie nakarmione jka dla mnie głupota. Gdyby dziecko było głodne to by nie spało sobie spokojnie. Teraz szwagierka śpi z dzieckiem w osobnym pokoju mąż osobno. Dziecko bez matki nie zaśnie a i nie śpi nigdy cała noc. Ma 2 lata już....

reklama
Do góry