M2b
Fanka BB :)
No i chyba to pomysl. Ja byłam opiekunka przez kilka lat. Zajmowałam się dziećmi właśnie mniej więcej w tym wieku i musiałam uczyć nocnika. Zawsze udawało się jak się posikalo w miejscu gdzie nie można było przebraćJa próbowałam jak Filip miał półtora roku, nie bardzo chciał siedzieć, było ciepło akurat, więc założyłam mu majtki po domu, ale robił pod siebie i nawet go to nie obchodziło, więc odpuściłam, udało nam się dopiero mniej więcej rok później, czyli jak miał 2,5 roku. Też założyłam majty, w domu w miarę ogarniał, siadał na nocnik (kupiłam kibelek Fisher Price, ale wyłączyłam dźwięk). Zabrałam go do Tesco, bez pampersa, posiurał się, a że nie było jak się przebrać, dopiero w domu, to tak to zapamiętał, że więcej nie popuścił, wołał na nocnik :-) ale na noc jeszcze jakiś czas zostawiałam pampa :-)
A tak poza tym znalazłam moje usg macicy z 2013 roku. Jest napisane że trzon macicy w przodozgieciu... fajnie wiedzieć. I endometrium 8.9. Muszę powtórzyć ale to jak będę w Polsce na początku roku.