reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Spark co to za afery tutaj bo ja to nie nadążam Was czytać tak produkujecie ! [emoji79][emoji79] ja mam od soboty wolne i już na łeb dostaje. Dom wysprzątany, pranie porobione, prezenty spakowane ... my zreszta tez. I czekam na piątek bo wyruszamy do Pl [emoji51][emoji173] chociaż cały czas mam nadzieje ze moi M wyrobi się w środę i w czwartek już będziemy mogli jechać co bym mamie zdążyła coś pomoc ...

A poza tym dziś 15dc test owu pozytywny. Rano już były przytulasy. Obstawiam cykl co dwa dni. Cały czas marze o naturalnym poczęciu [emoji7][emoji7]
Kiedyś Wam pisałam ze chciałyśmy z przyjaciółka zajść razem w ciąże, tzn ona już ma jedno dziecko, ale chciała drugie. No wiec wczoraj z nią rozmawiałam bo zrobiła test i wyszedł pozytywnie i z tego co liczyła to około 6tc także cieszę się mega ;-) wczoraj się śmiałyśmy ze jak ona będzie rodzic to ja pewnie będę dopiero zachodzić dzięki ivf [emoji51][emoji23] no ale grunt to dobre nastawienie [emoji51][emoji51]

@alexandra moja następna @ to 3.01 [emoji51] i wtedy zacznę 30cs [emoji51][emoji23][emoji23] postanowiłam sobie ze jednak sobie z Wami posiedzę i się podzielam bo dziwnie tak bez Was ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie spokojnie, to żadna wojna, zwyczajnie inne patrzenie na niektóre sprawy :D

reklama
Witajcie. Byłam na tym forum wiosną, może któraś z dziewczyn jeszcze mnie pamięta - liczę najbardziej na Lux bo akurat wtedy zaszła w ciążę... Ja się poddałam wtedy rozpaczy po kolejnej @ i wycofałam się z forum, ale nie mogłam nie czytać... wiecie dobrze o czym mówię, więc tak jakby byłam z Wami cały czas. Ale dziś nie wytrzymałam i piszę - a niech tam, choćby świat się miał zawalić. Nie poddam się. A piszę dlatego, że - StorAnia - nie możesz się poddać. Skoro ja nadal walczę to Ty też możesz! Ja niedługo skończę 41. Mam już 3 dzieci - najstarsze 21 a najmłodsze 2,5. Ale chcę mieć jeszcze jedno. Czas nie działa przeciw nam - same to robimy. Nie poddawaj się.
A torbiele - jak się okazuje - są częste, tylko najczęściej o nich nie wiemy. Ja miałam torbiel 8 cm jak miałam 17 lat - a dowiedziałam się tylko dlatego, że zamknął odpływ krwi z jajnika i o mało nie zeszłam z bólu.
Nie daj się. Jeśli naprawdę chcesz mieć dziecko, to w końcu Ci się uda!!!
Cześć magoo, doskonale pamiętamy, przynajmniej ja :) jak się masz? :)

Do góry