reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cieszę sie, ze nie na torbieli itd mowię doktorkowi, ze pachwiny mnie bolą jak byk , a on mowi, ze jaja rosną to boli :p
Jestem w szoku, ze tak maja po 19mm w 9 dc, ale ten śluz zaraz po @ był zastanawiający :-)
ŻYCZĘ NAM ABYSY WSZYSTKIE ZARAZ MIAŁY 2 grube KRECHY :-D
ja w poniedziałek znowu ide na kontrole sprawdzic czy pęcherzyk pękł:)

Cieszę sie, ze nie na torbieli itd mowię doktorkowi, ze pachwiny mnie bolą jak byk , a on mowi, ze jaja rosną to boli :p
Jestem w szoku, ze tak maja po 19mm w 9 dc, ale ten śluz zaraz po @ był zastanawiający :-)
ŻYCZĘ NAM ABYSY WSZYSTKIE ZARAZ MIAŁY 2 grube KRECHY :-D

marc, super! Ja tez mam owu zawsze po miedzy 9-12dc, do tego lutealna ciut krotsza i z tego wychodza te moje szybkie cykle.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Docia a temp sprawdzasz?[emoji848]

NiE sprawdzam bo przed małpa i tak miałam nawet 38 ,dupa z tego,przed ciążą miałam leki przez 3mc i w 4 się udało,a teraz to 1cykl z lekami i powiem ci że jak byłam w ciąży bolały mnie biodra w nocy przed ciążą,w ciąży nie po poronieniu znowu i ten cykl też przestało 3 dni temu ,czyli brakuje mi progesteronu jak przestanie boleć zajdę tak było przedtem ,doła mam ale do przodu mój m też myślał że jestem i się udało załamał się,ile jeszcze piersi mi ogląda i tak mam duże misce d więc nic nie widać tylko już nie jędrne jak w ciąży a ważę 60kg

Dziewczyny u mnie lipa, chyba dzisiaj fasolinda próbowała się przyjąć, ale macica mi się tak spina że znowu powtórka z listopada, jajo będzie odrzucone przez tego cholernego polipa:(((((. A kolejna histeroskopia w lutym bo w styczniu to nawet nie chce bo jedziemy na urlop a też chcę coś z niego mieć.

NiE sprawdzam bo przed małpa i tak miałam nawet 38 ,dupa z tego,przed ciążą miałam leki przez 3mc i w 4 się udało,a teraz to 1cykl z lekami i powiem ci że jak byłam w ciąży bolały mnie biodra w nocy przed ciążą,w ciąży nie po poronieniu znowu i ten cykl też przestało 3 dni temu ,czyli brakuje mi progesteronu jak przestanie boleć zajdę tak było przedtem ,doła mam ale do przodu mój m też myślał że jestem i się udało załamał się,ile jeszcze piersi mi ogląda i tak mam duże misce d więc nic nie widać tylko już nie jędrne jak w ciąży a ważę 60kg
Docia to witaj w klubie :(, ja może jeszcze troszkę się oszukuje, że się uda, ale rozumiem podpowiada, nie bądź głupia, ile kobiet z polipem zachodzi w ciążę :(((( U Ciebie jeszcze nadzieja jest??. Bo u mnie to teraz rav macica tak zwariowana:((((

Docia, czyli mniej wiecej wiesz jaka jest przyczyna. Mam nadzieje, ze leki pomogą, wczesniej 3mce leki i w 4 cyklu sie udalo, życzę Cie tego samego teraz, albo i szybciej[emoji11]

Kurcze teraz to i mnie ciarki przeszły bo przypominam sobie to wszystko
o jeju prawdopodobnie czeka mnie to po raz trzeci :szok:

Mnie piekła jakby - dziwne uczucie to było. Kilka razy to czułam. A teraz - mam duże piersi, i czuję od czasu do czasu takie jakby "ruchy robaczkowe" w brzuchu, ale nie przez cały dzień. Czasem jajnik zakłuje. Za to z soboty na niedzielę, normalnie myślałam, że okres dostanę - tak mnie brzuch bolał. A potem wszystko się wyciszyło. I wieczorem jestem wzdęta. To wszystko.:)

reklama
Dziewczyny u mnie lipa, chyba dzisiaj fasolinda próbowała się przyjąć, ale macica mi się tak spina że znowu powtórka z listopada, jajo będzie odrzucone przez tego cholernego polipa:(((((. A kolejna histeroskopia w lutym bo w styczniu to nawet nie chce bo jedziemy na urlop a też chcę coś z niego mieć.

oczekiwanie, który dc masz?

Do góry