no prosze widać ze mu zalezyJuz jesteśmy po
Moj mąż zaangażowany jak byk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no prosze widać ze mu zalezyJuz jesteśmy po
Moj mąż zaangażowany jak byk
Windy cholera nie wyszło,kurcze a tak się staraliśmyParaplu, ale ty masz silną wolę! haha
co do clearblue, chcialam sobie dla szpanu kupic w polszy, ale szkoda mi 40zl
Docia niech to cholera wezmie...
@cheebay , do usług!
U mnie cisza.... sluz zrobil sie małpowy. Ech. nic tylko czekac mi pozostało.
ja w poniedziałek znowu ide na kontrole sprawdzic czy pęcherzyk pękłCieszę sie, ze nie na torbieli itd mowię doktorkowi, ze pachwiny mnie bolą jak byk , a on mowi, ze jaja rosną to boli
Jestem w szoku, ze tak maja po 19mm w 9 dc, ale ten śluz zaraz po @ był zastanawiający :-)
ŻYCZĘ NAM ABYSY WSZYSTKIE ZARAZ MIAŁY 2 grube KRECHY
Cieszę sie, ze nie na torbieli itd mowię doktorkowi, ze pachwiny mnie bolą jak byk , a on mowi, ze jaja rosną to boli
Jestem w szoku, ze tak maja po 19mm w 9 dc, ale ten śluz zaraz po @ był zastanawiający :-)
ŻYCZĘ NAM ABYSY WSZYSTKIE ZARAZ MIAŁY 2 grube KRECHY
NiE sprawdzam bo przed małpa i tak miałam nawet 38 ,dupa z tego,przed ciążą miałam leki przez 3mc i w 4 się udało,a teraz to 1cykl z lekami i powiem ci że jak byłam w ciąży bolały mnie biodra w nocy przed ciążą,w ciąży nie po poronieniu znowu i ten cykl też przestało 3 dni temu ,czyli brakuje mi progesteronu jak przestanie boleć zajdę tak było przedtem ,doła mam ale do przodu mój m też myślał że jestem i się udało załamał się,ile jeszcze piersi mi ogląda i tak mam duże misce d więc nic nie widać tylko już nie jędrne jak w ciąży a ważę 60kg
Docia to witaj w klubie , ja może jeszcze troszkę się oszukuje, że się uda, ale rozumiem podpowiada, nie bądź głupia, ile kobiet z polipem zachodzi w ciążę ((( U Ciebie jeszcze nadzieja jest??. Bo u mnie to teraz rav macica tak zwariowana(((NiE sprawdzam bo przed małpa i tak miałam nawet 38 ,dupa z tego,przed ciążą miałam leki przez 3mc i w 4 się udało,a teraz to 1cykl z lekami i powiem ci że jak byłam w ciąży bolały mnie biodra w nocy przed ciążą,w ciąży nie po poronieniu znowu i ten cykl też przestało 3 dni temu ,czyli brakuje mi progesteronu jak przestanie boleć zajdę tak było przedtem ,doła mam ale do przodu mój m też myślał że jestem i się udało załamał się,ile jeszcze piersi mi ogląda i tak mam duże misce d więc nic nie widać tylko już nie jędrne jak w ciąży a ważę 60kg
NiE sprawdzam bo przed małpa i tak miałam nawet 38 ,dupa z tego,przed ciążą miałam leki przez 3mc i w 4 się udało,a teraz to 1cykl z lekami i powiem ci że jak byłam w ciąży bolały mnie biodra w nocy przed ciążą,w ciąży nie po poronieniu znowu i ten cykl też przestało 3 dni temu ,czyli brakuje mi progesteronu jak przestanie boleć zajdę tak było przedtem ,doła mam ale do przodu mój m też myślał że jestem i się udało załamał się,ile jeszcze piersi mi ogląda i tak mam duże misce d więc nic nie widać tylko już nie jędrne jak w ciąży a ważę 60kg
Kurcze teraz to i mnie ciarki przeszły bo przypominam sobie to wszystko
o jeju prawdopodobnie czeka mnie to po raz trzeci
Dziewczyny u mnie lipa, chyba dzisiaj fasolinda próbowała się przyjąć, ale macica mi się tak spina że znowu powtórka z listopada, jajo będzie odrzucone przez tego cholernego polipa((((. A kolejna histeroskopia w lutym bo w styczniu to nawet nie chce bo jedziemy na urlop a też chcę coś z niego mieć.