zrobil, ale bol jest za silny na masaz![]()
Najgorsze te ostatki, niech by sie zaczęło wreszcie!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zrobil, ale bol jest za silny na masaz![]()
maść majerankowa tez pomagaMaść majerankowa- posmaruj pod nosem albo aromaktiv maść albo plastry dla dzieci są ale bardzo skuteczne
No tak, tylko dla mnie 1$, to jak dla Ciebie 1zl, przeliczanie nie ma sensu[emoji6]
Czyli 4$ to dla mnie wasze 4zl.
haha obyś go w sobie nie rozkochala bo wtedy wiesz jak pomoze,sorki wypiłam drinka z rozpaczy,kolejny mc i do przodu my 10 lat i 1ciaza w tył,kurcze doła mam muszę się pozbierać
Hehe, psiocha to masz chuda napewnoMoże nie miał ochoty grubej pitki oglądaćmoże nie było potrzeby, nie wiem... Nawet nie zastanawiałam się nad tym
![]()
Może taką dziecięcą wodą fizjologiczna w sprayu??? Albo maść pod nos jako inhalacje?Kochane czym odetkac nos?? Mam tak zawalony, ze masakra.. Boje sie jakis lekow brac, bo wiadomo ze niewiadomo....a oddycham juz tylko buzia, a gardlo tez mnie boli bo strrrasznie suche powietrze jest...
![]()
Docia bez takich tu, ogarniemy sięhaha obyś go w sobie nie rozkochala bo wtedy wiesz jak pomoze,sorki wypiłam drinka z rozpaczy,kolejny mc i do przodu my 10 lat i 1ciaza w tył,kurcze doła mam muszę się pozbierać
no ja juz laze jak bomba tykajaca
Docia, będzie dobrze. Czasem przychodzą takie myśli, ale musisz być silna!haha obyś go w sobie nie rozkochala bo wtedy wiesz jak pomoze,sorki wypiłam drinka z rozpaczy,kolejny mc i do przodu my 10 lat i 1ciaza w tył,kurcze doła mam muszę się pozbierać
bardzo dlugo a u mnie w domu to z nogi na noge przechodza i sie doczekac nie mogadługo-wyczekiwany synuś![]()