reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Obecnie 10miesięczną dziewczynką, właśnie wracam z pracy zamarznięta... byłyśmy na dworze godzinke i pod domem zasnela, spała 1.5h i rodzice odebrali spod bloku spiącą nadal :) a ja 2.5,h przez to na dworze, brrr :D zaczęłam u niej pracować jak miała 2 miesiące, kiedyś już opiekowałam się synem K. Który teraz ma już 8 lat ! :o a jak wtedy tam pracowałam to rok miał :p i jak tylko mała się urodziła to dzwoniła, ze nie wyobraża soobie innej niani i da mi umowę, zebym tylko przyszła :D
Kiedyś też blizniakami się zajmowalam, 2letnimi przez 2 lata ;)

Maleństwo [emoji199] mi mój D podpowiedział ze mogę opiekować się dziećmi bo sama bym na to raczej nie wpadła. Najpierw zajmowałam się bliźniakami (chłopcem i dziewczynka) ale w niepełnym wymiarze godzin i musiałam zrezygnować. Potem opiekowałam się roczna -półtora roczna dziewczynka. Cudna była *.* ale rodzice po pół roku pracy zaproponowali mi godziny wieczorne i weekendy bo posłali ja do żłobka i musiałam znaleźć nowa prace i od początku grudnia opiekuje się dwójka rozbójników rocznych [emoji169]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A wiesz kieedy owu była? :D pamiętam, pisałaś o delegacji.:) testy kiedy robione?

Owu moim zdaniem byyła 14 dnia lub 16 dnia. Wtedy mnie najbardziej bolały jajniki.
Test z lewej robiony 27 dc, a po prawej 29 dc. Normalnie mam cykle 28 dni, ale w 2 cs mi się zdarzyło, że @ przyszła 2 dni wcześniej a w 3cs 2 dni później.

Boże ja też miałam ten cykl taki byle jaki niepoukladany no cieszę się z Tobą kochana słów brak . . . Trzymam kciuki ✊✊✊✊
No - niezła niespodzianka:) Ja też się cieszę bardzo z Twoich dwóch kreseczek - tym bardziej, że od początku się razem trzymałyśmy;) Będziesz szła n a betę? Ja się boję.. Chyba poczekam na usg.

359864dfd429027ffee23516a178f883.jpg

[emoji51][emoji85][emoji51][emoji85][emoji51][emoji85][emoji51] ja powinnam testować wg Ovia ale sie boje[emoji43][emoji23]
Temp nie spadła, @ nie ma, ale chyba poczekam do jutra, sama nie wiem. Jest albo 12 albo 10dpo...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale wprowadzasz napięcie hehe.

@Mikaduchna moje gratulacje, ciesze sie niezmiernie, ale sie posypaly tesciki :)
@bertha Aniolku sto lat sto lat, spelnienia marzen i dzidzi ♥

u mnie sprzatanie, dzwiganie i kuzwa dupka blada, maly jak siedzial tak siedzi :D
Lux - dziękuję i życzę szybkiego rozwiązania - choć to co piszą Dziewczyny o chłopcach, to prawda. Mój starszy urodził się... 20 dni po terminie w 42 tyg ciąży!!! Naprawdę lubią wynajmować mieszkanko u Mamusi:) Ale uszy do góry - jak Natanek będzie gotowy - da znak i już nic Go nie powstrzyma:) Sam będzie wiedział, kiedy przyjdzie pora:) Ściskam Was mocno:)

reklama
Do góry