Spark
Fanka BB :)
@Mikaduchna gratulacje!!! :*
Orientujesz się w którym dc owu miałaś??
Orientujesz się w którym dc owu miałaś??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no chcialabym !!!!! Boziu jak mi ciezkoMa jeszcze czas Luxuorius przed świętami rozpakujesz prezent
masz rozpulchniona szyjke, dobry znakdziewczyny ale jestem spuchnieta tam w środku az ciężko palec włożyc, szyjka twarda i wysoko
[emoji110] [emoji110] [emoji110] trzymam kciuki!!
[emoji51][emoji85][emoji51][emoji85][emoji51][emoji85][emoji51] ja powinnam testować wg Ovia ale sie boje[emoji43][emoji23]
Temp nie spadła, @ nie ma, ale chyba poczekam do jutra, sama nie wiem. Jest albo 12 albo 10dpo...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kotek [emoji1] to chyba dobrze co? Kiedy termin @?dziewczyny ale jestem spuchnieta tam w środku az ciężko palec włożyc, szyjka twarda i wysoko
Eee, ja sie napalilam ale jednak dam se spokój, dopiero 25dc, ni chu nic nie wyjdzie.... Nadal mam nadzieję ze to wczoraj to implantacja, Internety mówią że po tym najwcześniej 48h. Ale znając moje szczęście to wyjdzie tydzień po [emoji23]Ejj te z testowania z 21 grudnia co to za zmowy do testowania wczesniej?! Co?! [emoji13][emoji12][emoji14]
Ja nawet testu nie mam i staram pohamowac zapedy do zakupu go az do wtorku [emoji14]
Bertha, kochanie wszystkiego najlepszego! Zycze Ci z calego serca abys zostala mamusia 2017 [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tez mam termin na 21.12[emoji110] [emoji110] [emoji110] trzymam kciuki!!
Kotek [emoji1] to chyba dobrze co? Kiedy termin @?
Eee, ja sie napalilam ale jednak dam se spokój, dopiero 25dc, ni chu nic nie wyjdzie.... Nadal mam nadzieję ze to wczoraj to implantacja, Internety mówią że po tym najwcześniej 48h. Ale znając moje szczęście to wyjdzie tydzień po [emoji23]
Swoją drogą zapadłam dzisiaj w śpiączkę, dopiero się obudziłam [emoji15]