reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

[emoji110] [emoji110] [emoji110] trzymam kciuki!!

Kotek [emoji1] to chyba dobrze co? Kiedy termin @?

Eee, ja sie napalilam ale jednak dam se spokój, dopiero 25dc, ni chu nic nie wyjdzie.... Nadal mam nadzieję ze to wczoraj to implantacja, Internety mówią że po tym najwcześniej 48h. Ale znając moje szczęście to wyjdzie tydzień po [emoji23]

Swoją drogą zapadłam dzisiaj w śpiączkę, dopiero się obudziłam [emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Tez dzisiaj spie caly dzien. Chorobsko mnie wykonczylo. Na szczescie leki zaczely dzialac [emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emzilka dziękuje :) chyba dzięki Waszym radom i troszkę internetowi spróbuje kwasu foliowego i wiesiołka a mojej małży dam to na A co jedna z dziewczyn pisała [emoji846][emoji259]

Spark a kim się opiekujesz? :) ja dwójka rocznych bliźniąt, chłopców. Do niedawna zajmowałam się półtora roczna dziewczynka

Ale pozytywna energia się zrobiła na forum [emoji1] ja muszę jakoś przekabacić mojego na starania tu, teraz, natychmiast bo inaczej testować mogę sobie dla zabawy [emoji23]

Obecnie 10miesięczną dziewczynką, właśnie wracam z pracy zamarznięta... byłyśmy na dworze godzinke i pod domem zasnela, spała 1.5h i rodzice odebrali spod bloku spiącą nadal :) a ja 2.5,h przez to na dworze, brrr :D zaczęłam u niej pracować jak miała 2 miesiące, kiedyś już opiekowałam się synem K. Który teraz ma już 8 lat ! :o a jak wtedy tam pracowałam to rok miał :p i jak tylko mała się urodziła to dzwoniła, ze nie wyobraża soobie innej niani i da mi umowę, zebym tylko przyszła :D
Kiedyś też blizniakami się zajmowalam, 2letnimi przez 2 lata ;)

[emoji110] [emoji110] [emoji110] trzymam kciuki!!

Kotek [emoji1] to chyba dobrze co? Kiedy termin @?

Eee, ja sie napalilam ale jednak dam se spokój, dopiero 25dc, ni chu nic nie wyjdzie.... Nadal mam nadzieję ze to wczoraj to implantacja, Internety mówią że po tym najwcześniej 48h. Ale znając moje szczęście to wyjdzie tydzień po [emoji23]

Swoją drogą zapadłam dzisiaj w śpiączkę, dopiero się obudziłam [emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ja ciagle jestem taka śpiąca i to nie dotyczy nawet rezultatu tego cs. Moze mi wit D brakuje bo dawno słońca nie widzialam, wiecznie pada snieg[emoji849]

Windy, mnie sie wydawało ze mialam implantację,zrobiłam test po 48h i dupa blada. Teraz dla odmiany poczekam. Jutro mam ostateczny termin @, jak nie bedzie i temp dalej nie spadnie to sikne.

Cheebay, no właśnie... Dlatego poczekam, nawet mnie jakoś wybitnie nie kusi. Jedyne co, to chciałabym wiedzieć przed świętami na czym stoję. Jak to nie było to, to do lekarza muszę się wybrać... Bo takich boli to nie miałam [emoji15]

Kotek, Masz rację, poczekaj, nie ma co. Potem tylko stres i milion testów ze "a może dzisiaj jednak będzie widać"... Ech, ciężkie to życie staraczki [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry