reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kamiska, powodzenia na rozmowie :-) a co to za praca??

Bulbasek, widać że masz świetne podejście do dzieci :-) na pewno niedługo trafi się i Wam :-*

qdkkx1hpzei65q7s.png
Asystentka prezesa
Nawet nie marzyłam o tym,ten m-c był spisany na straty ;-) ;)
No pewnie że tak ,lepszy rydz niż nic (a kto powiedział, że jak się zaaklimatyzujesz w nowej pracy, nie będziesz mogła być w ciąży ;-) ) ✊✊✊ za Ciebie aby coś w tym starym roku się udało :happy: a starać się jeszcze będziesz czy odpuścisz :eek:
Na razie czekam na @ dzisiaj 24dc/28. Jeszcze sama nie wiem jak będzie ;) To był 1 etap rekrutacji czekam na decyzję co dalej. Za kciuki na zapas dziękuje :*
Hej Dziewczynki!
Dawno mnie nie było, bo dużo jeździłam.
Ewelinia - gratulacje!!!

A teraz ja -pamiętacie jak sobie spokojnie jajeczkowałam na wyjeździe? Przytulaliśmy się z M 11 i 12 dc, a potem cały tydzień - aż do 16 dnia byłam w delegacji...
Jednak - jak mówią - człowiek strzela Pan Bóg kule nosi:)

Ten po lewej - robiony w ten poniedziałek wieczorem - o czułości 10; ten po prawej - w środę rano o czułości 25. Oba firmy Bobo Test.
Czuję się świetnie i oczywiście boję aby wszystko było dobrze.
Na usg pójdę za jakieś 3 tyg - żeby była szansa na serduszko (teraz to początek 5 tyg).

Objawy: żadne - cycki jedynie bolaly i były jak balony.
Trzymajcie kciuki!
Ja za Was też trzymam - buziaki!
Nooooo nie super tyle dobrych wieści dzisiaj :) Worek z dobrymi wiadomościami uważam za otwarty teraz już się posypią :)

reklama
Tak dokładnie to ona [emoji6] tylko terminy na NFZ są strasznie długie.. ja jakoś nie mam przekonania co do porodówki w Bytomiu.. rodziłam w Starych Tarnowicach [emoji3]

Bertha, spełnienia marzeń ! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie pamiętam w jakim on dokładnie szpitalu przyjmuje, ale ogólnie jest super. Jak coś trzeba zrobić w szpitalu to od ręki załatwia :)

Do góry