reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

A dużo Ci do smarta brakowało? Ja zawsze jak mi brakuje(mało)to biorę najtańsza rzecz A później ją komuś wciskam 😁
chyba jakoś koło 10 zł , ale ja za to mam tak że jak już mam coś dobrać to coś co może się przydać haha i tak mówię a wezmę jamu też coś 😅 chociaż wiadomo jak to facet już te 4 tabletki dziennie go czasem przerastają 😅 muszę mu chyba zacząć przygotowywać w pudełeczkach haha 😅

reklama
chyba jakoś koło 10 zł , ale ja za to mam tak że jak już mam coś dobrać to coś co może się przydać haha i tak mówię a wezmę jamu też coś 😅 chociaż wiadomo jak to facet już te 4 tabletki dziennie go czasem przerastają 😅 muszę mu chyba zacząć przygotowywać w pudełeczkach haha 😅
Mój od jakichś 4-5 miesięcy je jedno opakowanie suplementów. Dodam, że przy dobrym dawkowaniu powinno wystarczyć tylko na miesiąc. A on wciąż ma sporo…

ale siły na działania były , to może nie jest tak źle 😅 niby nie wiadomo ,organizm czasem potrafi płatać figiel i a nóż cię zaskoczy ,oby oby 🤞🤞 przepisałam i czekamy ☺️
To było przed tym jak chora zaczęłam być 🤣
a reszta ? Może to brać jak bierze ten fertil czy myślisz że to już będzie za dużo ?
Ja w mojego ładowałam tyle,że stwierdził później, że przeze mnie lekomanem zostanie 🤭
Ja to nigdy nie kupuje czegoś co może mi się przydać jak brakuje właśnie do smarta.

Właśnie ostatnio pisałam, że mam już 30 par butów (nie wliczałam w tego obuwia letniego) I wczoraj do Mamy mówię tak , prześlę Ci link i na święta kup mi te buty i tą torebkę, a torebek też mam od uja i ciut . Wpadły mi w oko więc No chce je mieć 🤣🤣 .

Mój od jakichś 4-5 miesięcy je jedno opakowanie suplementów. Dodam, że przy dobrym dawkowaniu powinno wystarczyć tylko na miesiąc. A on wciąż ma sporo…
moj tez bierze jak mu sie przypomni zjadł dwa opakowania od czerwca 🫣a jedno na miesiąc

Ja jutro lekarz przygotowałam wszystkie badania jakie mam i zobaczymy co to wyjdzie z tej wizyty

Myślicie że jak w niedzielę wyłapałam peek to w pn mogę iść na progesteron?

Założyłaś wątek czerwcowych mam prawda?
Też tam chwilę byłam 🙁
Tak, prawda. Nawet w tej "ciazy" trochę pobylam. Bo wyjechałam na tydzień do Grecji, a po powrocie byłam na becie, która potwierdziła ciążę. A jednak dwa dni później beta już spadała. Więc 2 tygodnie byłam w ciazy 😳

A jak u Ciebie? Na jakim etapie teraz jesteś?

Ja nie jestem zapisana na testowanie tylko na ławeczkę ale w ten sam dzień testujemy 😉.
Mieliśmy zacząć starania w połowie 2025 ale raz ,że dostałam w listopadzie szybciej 🐒 2 za tym idzie szybsza owulacja (jeśli jest) a 3 No bardzo owocny czas od tego czasu 🤣
My też w sumie mieliśmy się starać od stycznia, ale ze w listopadzie mieliśmy ochotę na siebie bez żadnego spięcia to skorzystaliśmy 😂 więc czekamy, czekamy. 😍

moj tez bierze jak mu sie przypomni zjadł dwa opakowania od czerwca 🫣a jedno na miesiąc

Ja jutro lekarz przygotowałam wszystkie badania jakie mam i zobaczymy co to wyjdzie z tej wizyty

Myślicie że jak w niedzielę wyłapałam peek to w pn mogę iść na progesteron?
Myślę że tak. Poszłabym w poniedziałek lub wtorek, czyli takie potencjalne 7-8dpo?

reklama
mój ma 1.5 miesiące opakowanie które powinno być na miesiąc więc też szalu nie ma , ale właśnie mu się kończą i musimy zamówić kolejne . On ma problem z pamiętaniem , tym bardziej że musi wziąć rano i wieczorem więc wiesz jak jest 🤦 ja staram mu się przypominać ale nie chce mi się cały czas za nim chodzić ,tym bardziej że mam dużo swoich tabletek które muszę lykac w różnym momencie dnia haha

Do góry