reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
a owulację maials potwierdzona ?
Nie . Także nie wiem co tam się dzieje.
Mój od jakichś 4-5 miesięcy je jedno opakowanie suplementów. Dodam, że przy dobrym dawkowaniu powinno wystarczyć tylko na miesiąc. A on wciąż ma sporo…
Mój jak mu kupiłam tabletki przy poprzednich staraniach to jedno opakowanie ( na miesiąc) miał z dobre 8 miesięcy 🙈 więc później już nic nie kupowałam bo stwierdziłam że szkoda kasy.

reklama
Tak, prawda. Nawet w tej "ciazy" trochę pobylam. Bo wyjechałam na tydzień do Grecji, a po powrocie byłam na becie, która potwierdziła ciążę. A jednak dwa dni później beta już spadała. Więc 2 tygodnie byłam w ciazy 😳

A jak u Ciebie? Na jakim etapie teraz jesteś?
u mnie skończyło się zabiegiem .też beta zaczęła spadać. Robiłam badania i wyszła trombofilia. Dostałam zielone światło ale jak narazie biało na teście więc grudzień raczej będzie do bani bo w maju też poroniłam i teraz na 21 grudnia miałabym termin 🥺

Do góry