reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Przy dwójce nie będzie czasu na wariatkowo :D
Z moim Michałem do klasy chodzi chłopiec który ma 10-oro rodzeństwa ... teraz jego mama ma jeszcze bliźniaki niespełna 3 letnie i niemowlaka 6 mc :p
I daje radę! :D
ja mam kumpele, ktora ma 7 i w tym blizniaki, ale....ma tez jedna nianie, ciotke i kuzynke do pomocy wiec daja rade :D najmlodszy ma pol roku :)

ja mam kumpele, ktora ma 7 i w tym blizniaki, ale....ma tez jedna nianie, ciotke i kuzynke do pomocy wiec daja rade :D najmlodszy ma pol roku :)
No widzisz ...da się! :D
Kuj żelazo póki gorące :)
Ja kuzwa na zimno kułam i zobacz ile muszę czekać :D No na zimno nie idzie kurde :]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam pytanie do dziewczyn z CLO ... kiedy mdłości przejdą ? Czy będę teraz 5 dni się męczyć ?

Ja kuzwa na zimno kułam i zobacz ile muszę czekać :D No na zimno nie idzie kurde :]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam pytanie do dziewczyn z CLO ... kiedy mdłości przejdą ? Czy będę teraz 5 dni się męczyć ?

Ja nie miałam w ogóle mdłości, więc nie pomogę :D

Emsi będzie dobrze ✊
Nessi, ja mam dzień spodziewanej @ dopiero za 4 dni więc jeszcze mam czas. :)
Testów na razie nie będę kupować bo zacznę wariowac i robić jeden po drugim jak już będą w zasięgu ręki, haha. Znam to, wiem jak kiedyś było więc grzecznie czekam przynajmniej do wtorku. :D
Piękny widok za oknem, aż mi się śnieg zaczął marzyć...

reklama

nie nie nie :D nie namowisz mnie :D nawet 500+ mnie nie przekona

Do góry