reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hejka. Ja ma doła. Sama już nie wiem co robić. Byłam u gina. 9 dc pecherzyk 12 mm czyli jest szansa na owu. Ale kolejny lekarz odradza mi ciążę. Ten tez twierdzi ze mam dziurę w macicy po cc i najpierw musiałabym ja zaszyc bo inaczej ciąża zbyt ryzykowna. I bądź tu mądry. 2 lekarzy ze jest dziura i bardzo ryzykowna ciąża, 2 ze blizna brzydko zrosnieta ale na pewno nie dziura. Pomijając fakt ze nie udaje mi sie w ciążę zajść to nawet nie wiem czy powinnam próbować.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Hejka. Ja ma doła. Sama już nie wiem co robić. Byłam u gina. 9 dc pecherzyk 12 mm czyli jest szansa na owu. Ale kolejny lekarz odradza mi ciążę. Ten tez twierdzi ze mam dziurę w macicy po cc i najpierw musiałabym ja zaszyc bo inaczej ciąża zbyt ryzykowna. I bądź tu mądry. 2 lekarzy ze jest dziura i bardzo ryzykowna ciąża, 2 ze blizna brzydko zrosnieta ale na pewno nie dziura. Pomijając fakt ze nie udaje mi sie w ciążę zajść to nawet nie wiem czy powinnam próbować.

1usavcqgt1dml95x.png

A laparoskopia zwiadowowcza?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nasz kot jak był mały też zachowywał się gorzej niż dziecko [emoji14] mój M stwierdził, że bliźniaki lepiej by zniósł, niż małego kota jakby drugi raz miał brać [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Pocieszylas mnie :)

Popke mam juz 3 lata, Megi rok i w sumie to jak male dzieci sa. Trzeba miec oczy dookola glowy. Ciagle trzeba pilnowac zeby niczego nie bylo na podlodze bo zaraz sprawdzaja czy to jadalne [emoji23] jedzenie juz nauczylismy sie klasc poza zasiegiem ich pysiow bo juz kilka razy zniknelo nam sniadanie [emoji23] choinka ubrana jest tylko w 2/3 bo dolna 1/3 musi byc bez bombek. Popka mysli, ze to pileczki do zabawy [emoji23] ehhh dlugo tak moge wymieniac ;)

Nikt nic nie proponuje. Jedni ze jest ok, drudzy ze jest dziura I ciąża ryzykowna. Ale żadnych wskazówek, propozycji, rozwiązań. Nic. Rób sobie kobieto co chcesz.

1usavcqgt1dml95x.png

To Ty im zaproponuj :) serio.

Ja tak zrobilam z wycieciem migdalkow. Ciagle mnie antybiotykami faszerowali az sama wyszlam z propozycja wyciecia. Migdalkow juz nie mam :)

Nikt nic nie proponuje. Jedni ze jest ok, drudzy ze jest dziura I ciąża ryzykowna. Ale żadnych wskazówek, propozycji, rozwiązań. Nic. Rób sobie kobieto co chcesz.

1usavcqgt1dml95x.png

A do gina chodzisz prywatnie? Bo jak nie laparo to histeroskopia. Jest mało inwazyjna, trwa 15 min. Tego samego dnia do domu. Jak nic nie wycinaja to nawet cyklu nie tracisz.

1usavcqgt1dml95x.png

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Emsi, przykro mi.. ale w końcu się uda! Zawsze jak przychodzi @ to chce mi się ryczeć i jest mega dół.. ale musimy wziąć się w garść i walczyć dalej !
Moj kuzyn z Niemiec mało ze mną rozmawia, ale zdjecia usg żony co wizytę mi wysyła eh.. dlatego tez wiem jak to boli..
mfifi04, zapraszamy [emoji6] czym nas wiecej tym lepiej [emoji3] opowiedz cos o sobie [emoji6]

reklama
Do góry