reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Widzisz, juz masz plan :) baby sa niezniszczalne!
A te jajeczka do oddania...brak mi slow...wielki dar. Wzruszylam sie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem Ci szczerze, ze jak nam powiedzieli o tej opcji - ze jak oddasz 6swoich jajeczek to masz kolejne ivf za darmo- to pierwsza myśl była ale jak to?? Ale teraz już jak o tym z mężem racjonalnie myślimy i znamy ten ból stwierdziliśmy ze możemy się "podzielić" aby każda para była w stanie doczekać się swojego ukochanego dzidziusia. Pomagając innym pomagamy sobie ...

reklama
Dziewczyny a teraz dla większości z was pewnie durne pytanie ale.. jestem z tych osób, które maja problem z połykaniem tabletek.. kupiłam olej z wiesiołka ale wielkość kapsułek mnie przeraziła [emoji33] i dlatego moje pytanie.. czy myślicie, ze mogę wylać zawartość kapsułki na łyżeczkę i tak to łyknąć? Bo innej opcji dla mnie nie widzę.. [emoji849]

Dziewczyny a teraz dla większości z was pewnie durne pytanie ale.. jestem z tych osób, które maja problem z połykaniem tabletek.. kupiłam olej z wiesiołka ale wielkość kapsułek mnie przeraziła [emoji33] i dlatego moje pytanie.. czy myślicie, ze mogę wylać zawartość kapsułki na łyżeczkę i tak to łyknąć? Bo innej opcji dla mnie nie widzę.. [emoji849]

Ja mam to samo. Dlatego mój Folian i ADEK2 + MK7 są malutkie i sliskie i daje radę. Ale tak to masakra. Jak przyjdzie wziąć apap przecinam na 3 kawałki. Myślę, ze akurat w tym przypadku ok, ewentualnie troszeczkę wody, wlać kapsulke i wypić. Kapsułka na za zadanie chronić przed np. gorzkim, wstretnym smakiem i powoduje, ze powoli się rozpuszcza uwalniając zawartość.

W sumie to sama nie wiem czego sie obawiam, tak sobie mysle :p chyba najbardziej tego, czy nie zaszkodzi to przyszlej ciazy i malenstwu :p moze faktycznie lepiej brac ten preparat z solgaru.. Zwlaszcza ze po zwyklym kwasie foliowym poronilam, chociaz wiem ze nie jest powiedziane ze od tego, ale wiadomo w takiej sytuacji czlowiek szuka sam nie wie czego a pozniej chodzi sie rozbitym...
Ja tez podobnie do tego podchodzę.. Sadzicie ze wystarczy brac femibion natal juz przed ciaza czy lepiej ten metafolin z solgaru? Jak myslicie?

Powiem Ci szczerze, ze jak nam powiedzieli o tej opcji - ze jak oddasz 6swoich jajeczek to masz kolejne ivf za darmo- to pierwsza myśl była ale jak to?? Ale teraz już jak o tym z mężem racjonalnie myślimy i znamy ten ból stwierdziliśmy ze możemy się "podzielić" aby każda para była w stanie doczekać się swojego ukochanego dzidziusia. Pomagając innym pomagamy sobie ...

Pewnie i super;) dacie rade.. Jestes silna! Choc wiem ze to nic przyjemnego:/ moja kokezanka zaszla w ciaze dzieki in vitro i teraz maja slicznego syneczka;) wy tez dacie rade:)

W końcu kupiłam:
WP_20161125_001.jpg

Niepotrzebnie czytałam ulotkę :/ Masę skutków ubocznych, aż się włosy jeżą :]
Któraś się źle po Clo czuła ?
Teraz @ wyczekuję ze strachem i obawą :) ale i nadzieją też ...:)

Załączniki

• WP_20161125_001.jpg
    WP_20161125_001.jpg
    96 KB · Wyświetleń: 307
reklama
W końcu kupiłam:
Zobacz załącznik 784972
Niepotrzebnie czytałam ulotkę :/ Masę skutków ubocznych, aż się włosy jeżą :]
Któraś się źle po Clo czuła ?
Teraz @ wyczekuję ze strachem i obawą :) ale i nadzieją też ...:)
Jestem po pierwszym cyklu z Clo 5-9 dc. Nie odczuwałam żadnych skutków ubocznych i niestety nie czuję żeby się udało...Chyba nic nie zdziałał, ale będę próbować 6 cykli...

Do góry