reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lux! To taki zart byl!!! Chodzilo mi o to ze jak teraz bys urodzila nagle a pieluch nie masz to majteczki dziidziiusiowi... :) sory jakk Cię urodziłam, nie miałam tego na.myśli!
Błagam dziewczyny nie obrazajmy się o żarty albo jakąś głupią punktację...
Dziewczyny, spokojnie, bez paniki i popłochu! [emoji16]
"sorry jak cię urodziłam" - sorry spark, nie mogłam się powstrzymać [emoji1] [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dziewczyny mój młody nie akceptowal niczego innego oprócz pamperow. Po urodzeniu uzywalismu tych soft, rewelacja. Nic nie wycieka :). Z kosmetyków do tej pory używamy firmy hipp. Na bambino mega uczulenie. A na wszelakie dolegliwości skórne mąka ziemniaczana :)

A ja z innej beczki. Czy zaobserwowałyście zmianę długości cyklu przy braniu Clo? Mi gin powiedział, że @ dostanę wcześniej niż zwykle. Tylko że nie wiem ile wcześniej mam się spodziewać? Cykle ponad 40dni a ten ostatni 35. Clo brałam od 7 do 11dc. Owu chyba była bo śluz był taki jak powinien. Dziś niby test negatywny, ale bolą mnie piersi i sutki jak dotykam i czuje takie mrowienie na samym dole brzucha jakby nad samym wzgórkiem i takie lekkie napieranie. Chyba faktycznie za szybko test zrobiłam...

Dziewczyny mój młody nie akceptowal niczego innego oprócz pamperow. Po urodzeniu uzywalismu tych soft, rewelacja. Nic nie wycieka :). Z kosmetyków do tej pory używamy firmy hipp. Na bambino mega uczulenie. A na wszelakie dolegliwości skórne mąka ziemniaczana :)
U nas mąka ziemniaczana to była podstawą po kąpieli. Smarowałam w zgięciach tzn. pod kolanami, w pachwinach, szyjkę pod pachami i pupę też. A zamiast oliwki parafina z apteki. I tańszą i bez żadnych szkodliwych substancji.

A ja z innej beczki. Czy zaobserwowałyście zmianę długości cyklu przy braniu Clo? Mi gin powiedział, że @ dostanę wcześniej niż zwykle. Tylko że nie wiem ile wcześniej mam się spodziewać? Cykle ponad 40dni a ten ostatni 35. Clo brałam od 7 do 11dc. Owu chyba była bo śluz był taki jak powinien. Dziś niby test negatywny, ale bolą mnie piersi i sutki jak dotykam i czuje takie mrowienie na samym dole brzucha jakby nad samym wzgórkiem i takie lekkie napieranie. Chyba faktycznie za szybko test zrobiłam...
Ja teraz będę na CLO, czytałam że potrafi wydłużać cykl :/ Zobaczymy ...mam co 26 dni ..

przeliczalam sztukami pod wzgledem ceny i dada duzo tamiej od pampersow nie wychodzi, a jak jest promocja to pampers wychodzi najlepiej :)
No własnie pamietam jak my używalismy to celowałam w promo i pampersy na taniej niż dada wychodziły a jakość dla mnie osobiście nie do porównania. Teraz też pampers i tylko pampers będziemy używać, no chyba że dupce nie podpasuje ;)

reklama
Do góry