reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

A czemu by miały nie pęknąć? Ja też teraz miałam owulacje później niż zwykle i pęcherzyk pękł.
Od początku cyklu za wolno rośnie pecherzyk zobaczymy w czwartek co wyjdzie.
Jeśli dojdzie do owulacji i okres spóźni się to ok .jeśli nie peknie to nie wiem co wtedy.
Ginekolog tłumaczył mi trochę kiepskiej jakości te pęcherzyki bo w 12 dniu cyklu miał 12 teraz 17 mm po 6 dniach to słabo rośnie

reklama
Od początku cyklu za wolno rośnie pecherzyk zobaczymy w czwartek co wyjdzie.
Jeśli dojdzie do owulacji i okres spóźni się to ok .jeśli nie peknie to nie wiem co wtedy.
Ginekolog tłumaczył mi trochę kiepskiej jakości te pęcherzyki bo w 12 dniu cyklu miał 12 teraz 17 mm po 6 dniach to słabo rośnie

Rozumiem :( to miejmy nadzieję, że popęka.

jeśli nie pęknie a wcześniej pękały to też nic nadzwyczajnego, u każdej kobiety raz na jakiś czas zdaża się cykl bezowulacyjny :)
Nie przejmuje się bo od okresu zaczynam stymulację,mieliśmy nadzieję że obejdzie się bez leków etc.
Mam się nie nastawiać że uda się odrazu bo te moje jajniki jakby spały ,użyła takiego słowa że 3 miesiące stymulacji powinno być ok .wtedy będą dobre jakościowo pęcherzyki.
Bynajmniej nie muszę w tym cyklu testu robić.
I robić sobie nadzieji .

Nie przejmuje się bo od okresu zaczynam stymulację,mieliśmy nadzieję że obejdzie się bez leków etc.
Mam się nie nastawiać że uda się odrazu bo te moje jajniki jakby spały ,użyła takiego słowa że 3 miesiące stymulacji powinno być ok .wtedy będą dobre jakościowo pęcherzyki.
Bynajmniej nie muszę w tym cyklu testu robić.
I robić sobie nadzieji .
ale stymulacja nie wpływa na jakość komórki jajowej przecież 🤔

Jakby się któraś z Was zastanawiała to easy@home mają czułość od 2 🙈 Więc jednak zastrzyk

Załączniki

• IMG_0311.jpeg
    IMG_0311.jpeg
    51,3 KB · Wyświetleń: 100
  • IMG_0289.jpeg
    IMG_0289.jpeg
    277,3 KB · Wyświetleń: 100
reklama
.może źle napisałam u mnie nie rosną jak trzeba.
Cykle krotkie owulacja bardzo późno.
Wszystko okaże się w czwartek czy urósły i ile i czy okres się przesunie
a badałaś dlaczego się tak dzieje? Hormony, krzywe, niedobry itp?
Bo wiesz ok stymulacja sprawi, że cykl będzie pod kontrolą ale to dany cykl, nie będzie tak, że trzy cykle stymulowane i później już będzie tak jak powinno być bo zapewne wróci do tego jak teraz.. A jednak stymulacja obniżają rezerwę, a na jakim poziomie masz amh?

Do góry