przeliczalam sztukami pod wzgledem ceny i dada duzo tamiej od pampersow nie wychodzi, a jak jest promocja to pampers wychodzi najlepiejNo ponoc dady tak dobre jak pampersy moze wartoo próbować, zawsze to jakas oszczednosc, bo pampers najdrozszy chyba...
reklama
Dziewczyny, spokojnie, bez paniki i popłochu! [emoji16]Lux! To taki zart byl!!! Chodzilo mi o to ze jak teraz bys urodzila nagle a pieluch nie masz to majteczki dziidziiusiowi... sory jakk Cię urodziłam, nie miałam tego na.myśli!
Błagam dziewczyny nie obrazajmy się o żarty albo jakąś głupią punktację...
"sorry jak cię urodziłam" - sorry spark, nie mogłam się powstrzymać [emoji1] [emoji23]
Ty no teraz doczytalam Spark mamusiuDziewczyny, spokojnie, bez paniki i popłochu! [emoji16]
"sorry jak cię urodziłam" - sorry spark, nie mogłam się powstrzymać [emoji1] [emoji23]
oczekiwanie
Fanka BB :)
Dziewczyny mój młody nie akceptowal niczego innego oprócz pamperow. Po urodzeniu uzywalismu tych soft, rewelacja. Nic nie wycieka . Z kosmetyków do tej pory używamy firmy hipp. Na bambino mega uczulenie. A na wszelakie dolegliwości skórne mąka ziemniaczana
Asica86
A ja z innej beczki. Czy zaobserwowałyście zmianę długości cyklu przy braniu Clo? Mi gin powiedział, że @ dostanę wcześniej niż zwykle. Tylko że nie wiem ile wcześniej mam się spodziewać? Cykle ponad 40dni a ten ostatni 35. Clo brałam od 7 do 11dc. Owu chyba była bo śluz był taki jak powinien. Dziś niby test negatywny, ale bolą mnie piersi i sutki jak dotykam i czuje takie mrowienie na samym dole brzucha jakby nad samym wzgórkiem i takie lekkie napieranie. Chyba faktycznie za szybko test zrobiłam...
oczekiwanie
A gdzie jest ta tabelka ???
Asica86
U nas mąka ziemniaczana to była podstawą po kąpieli. Smarowałam w zgięciach tzn. pod kolanami, w pachwinach, szyjkę pod pachami i pupę też. A zamiast oliwki parafina z apteki. I tańszą i bez żadnych szkodliwych substancji.Dziewczyny mój młody nie akceptowal niczego innego oprócz pamperow. Po urodzeniu uzywalismu tych soft, rewelacja. Nic nie wycieka . Z kosmetyków do tej pory używamy firmy hipp. Na bambino mega uczulenie. A na wszelakie dolegliwości skórne mąka ziemniaczana
NeSSi
Moderatorka
Ja teraz będę na CLO, czytałam że potrafi wydłużać cykl :/ Zobaczymy ...mam co 26 dni ..A ja z innej beczki. Czy zaobserwowałyście zmianę długości cyklu przy braniu Clo? Mi gin powiedział, że @ dostanę wcześniej niż zwykle. Tylko że nie wiem ile wcześniej mam się spodziewać? Cykle ponad 40dni a ten ostatni 35. Clo brałam od 7 do 11dc. Owu chyba była bo śluz był taki jak powinien. Dziś niby test negatywny, ale bolą mnie piersi i sutki jak dotykam i czuje takie mrowienie na samym dole brzucha jakby nad samym wzgórkiem i takie lekkie napieranie. Chyba faktycznie za szybko test zrobiłam...
Kamiśka :)
No własnie pamietam jak my używalismy to celowałam w promo i pampersy na taniej niż dada wychodziły a jakość dla mnie osobiście nie do porównania. Teraz też pampers i tylko pampers będziemy używać, no chyba że dupce nie podpasujeprzeliczalam sztukami pod wzgledem ceny i dada duzo tamiej od pampersow nie wychodzi, a jak jest promocja to pampers wychodzi najlepiej
reklama