reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja kolejna niedziela sama... mój znów soobie na mecz pojechał, już mam dość... oprócz ostatniej nieedzieli to poprzednie 4 na meeczach... mega miło... i jeszcze z tekstem, że jak wróci wieczoorem to czy się poprzytulamy bo ma taką ochotę! Pfff ale ja nie mamm! Jakk mamy spędzać czas razem to albo zmęczony zasypia albo meecz... jestem wściekła!

U nas tylko pampersy ... po dadzie tyłek czerwony był jak diabli, pieluszkowe zapalenie itp ...
U nas podobnie, też próbowałam Dade i coś jeszcze, ale ciągle były mokre, a pampersy suche :-) i nie odparzaly

qdkkx1hpzei65q7s.png

Haha ale czesciej staranka :p
Ja już mam dosyć tych starań :) Normalnie jak jakaś kara Boska :D Tylko się bzykać trzeba ekhm ..
Ja kolejna niedziela sama... mój znów soobie na mecz pojechał, już mam dość... oprócz ostatniej nieedzieli to poprzednie 4 na meeczach... mega miło... i jeszcze z tekstem, że jak wróci wieczoorem to czy się poprzytulamy bo ma taką ochotę! Pfff ale ja nie mamm! Jakk mamy spędzać czas razem to albo zmęczony zasypia albo meecz... jestem wściekła!
To się z Nim masz ...ja bym swojego chętnie wygoniła gdzieś, bo moja wersja to ''kanapowiec'' :/ Porobi, niezbyt się narobi a zmęczonego udaje, że ho-ho ...jakby normalnie w kamieniołomach pracował. :D

A on gra, czy ogląda?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja już mam dosyć tych starań :) Normalnie jak jakaś kara Boska :D Tylko się bzykać trzeba ekhm ..

To się z Nim masz ...ja bym swojego chętnie wygoniła gdzieś, bo moja wersja to ''kanapowiec'' :/ Porobi, niezbyt się narobi a zmęczonego udaje, że ho-ho ...jakby normalnie w kamieniołomach pracował. :D
Nie martw się, jak już jest w.domu to też.mu się nic nie chce bo zmęczony...

reklama
Do góry