reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

="Magda36, post: 14537590, member: 166653"]Gratuluję zaciazonym [emoji16] u mnie 14 dc i niestety jest to cykl bezowulacyjny [emoji22] Także dylemat czy się starać przed usunięciem pieprzyka czy nie sam się rozwiał. Teraz tylko czekać do @ i 40 cs rozpocząć. Mam dość.

1usavcqgt1dml95x.png
[/QUOTE]
Miałaś monitoring?? Kochana trzymaj się i sił sił sił ! :)

reklama
Wendy ciesze się ! Gratuluję.

Sarat ale super! Powiem ci ze udzielił mi się twoja obawa i też się o was martwiłam ale ważne że wszystko jest ok :)))

Ania byłam pewna że beta będzie wzrastać :)

Docia co u ciebie ?który dzień cyklu ?
Queen_b? Jest ok?
Bertha a u ciebie? Mikaduchna ?
Bulbasek o ciebie nie pytam bo wiem że ty w trakcie robótek jesteś ;) :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj zrobiłam betę - 12 dpo, negatywna. <0.100. Takze czekam na @.. oby sie nie spóźniła... i zacznę 32cs, 14-ty po poronieniu. Teraz bede sie pare dni smutkac :(

Hej :-) :)
Staramy się z mężem o 3 dziecko. Mam już córkę - 10 lat i syna - 1 rok i 8 miesięcy.
Nasze starania nie są regularne, to przez to, że mąż pracuje w Niemczech i do domu zjeżdża co 4, 5 tygodni.
Ostatnio przyjechał 28 października a pojechał 1 listopada. Przytulanki były w nocy z 31.10 na 1.11.
Mam długie cykle - ostatni trwał 36 dni, a wcześniejszy 43.
Według aplikacji Mój kalendarzyk dni płodne miałam od 29.10 do 4.11 a owulacja była 3.11, chociaż wydawało mi się, że owu miałam wcześniej - 29.10.
10.11 zrobiłam pierwszego sikańca i wyszedł cień.
12.11 byłam na becie - wynik 19,52, a progesteron 20. Dzisiaj betę powtórzyłam - 36,47.
I nie wiem już co robić. Wyniki bety nie powalają, jak dla mnie za małe wartości, chociaż przyrost jest prawidłowy.
Może faktycznie owu była później niż mi się wydawało i stąd tak niska beta?
Chyba pozostaje mi w środę zrobić kolejną betę.
Osiwieję z nerwów :frown:

Moim zdaniem to progesteron trochę niski. Choć jeszcze zależy w jakich jednostkach miałaś wynik.

="Magda36, post: 14537590, member: 166653"]Gratuluję zaciazonym [emoji16] u mnie 14 dc i niestety jest to cykl bezowulacyjny [emoji22] Także dylemat czy się starać przed usunięciem pieprzyka czy nie sam się rozwiał. Teraz tylko czekać do @ i 40 cs rozpocząć. Mam dość.

1usavcqgt1dml95x.png
Miałaś monitoring?? Kochana trzymaj się i sił sił sił ! :)[/QUOTE]
Tak miałam. Staram się odnaleźć w sobie trochę siły ale z każdym nieudanym cyklem jest gorzej.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Ja dzisiaj zrobiłam betę - 12 dpo, negatywna. <0.100. Takze czekam na @.. oby sie nie spóźniła... i zacznę 32cs, 14-ty po poronieniu. Teraz bede sie pare dni smutkac :(
bertha tulę kochana ... eh smutkuj się (bo czasem po prostu trzeba) ale nie za długo ... potrzeba nam Ciebie i Twojej siły tu [emoji173]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry