reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Zapraszamy :) pisz, o ktrego dzidziusia się starasz, ile cykli i w którym aktualnie dniu cyklu jesteś :)

Nasz pierwszy dzidziuś.
Czwarty cykl starań, jestem w 22dc. Cykle mam równo co 28dni...
Każdy z rodziny łącznie z moim mężem mowi mi zebym przestała liczyć i myślec o tym bo nic z tego nie bedzie... Ale im bardziej próbuje tym gorzej mi to wychodzi...

Bardzo ladna kreska nie stresuj się, wiem łatwo powiedzieć.
Ja mam w poniedziałek kolejne usg i spać nie mogę z nerwów.

m3sxyx8dzur8ghzn.png
No właśnie.. to jest łatwo mówić i też mówię to sobie "bez stresu będzie dobrze" ale co nerwy są to są :)

km5sio4pghry649q.png

Nasz pierwszy dzidziuś.
Czwarty cykl starań, jestem w 22dc. Cykle mam równo co 28dni...
Każdy z rodziny łącznie z moim mężem mowi mi zebym przestała liczyć i myślec o tym bo nic z tego nie bedzie... Ale im bardziej próbuje tym gorzej mi to wychodzi...
Witaj, mają rację Twoi najbliżsi. Ja wyluzowalam trochę, przestałam liczyć, doszukiwać się, testować. Jest ok, zagladam tu do dziewczyn, cieszę się bardzo z coraz to większej liczby dwóch kreseczek, ale jeśli chodzi o mnie to na luzie, wierzę, że się uda i tyle. Tobie życzę cierpliwości cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości. Pozdrawiam

Witaj, mają rację Twoi najbliżsi. Ja wyluzowalam trochę, przestałam liczyć, doszukiwać się, testować. Jest ok, zagladam tu do dziewczyn, cieszę się bardzo z coraz to większej liczby dwóch kreseczek, ale jeśli chodzi o mnie to na luzie, wierzę, że się uda i tyle. Tobie życzę cierpliwości cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości. Pozdrawiam
Dokładnie to najlepsze podejście :) wiem że łatwo się mówi ale najgorsze co może być to zrobić z sypialni laboratorium.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Dokładnie to najlepsze podejście :) wiem że łatwo się mówi ale najgorsze co może być to zrobić z sypialni laboratorium.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Tak jest, super określenie. W pewnym momencie tak się właśnie poczułam, że pomimo zmęczenia, złego dnia w pracy trzeba było dzialac,na samą myśl o staraniach chciało mi się płakać, bo akurat te dni itd. Mój mąż też powiedział, że zaczynamy świrowac za bardzo i postanowiliśmy coś z tym zrobić... Wrzucić na luz:happy::happy2:

Queeen estrofem to lek na poprawę endometrium, warto go brać przy clo, bo clo często "psuje" endometrium i wtedy jest problem z zagnieżdżeniem... Ja po clo np endo miałam 2 mm w 12 dc ;/ gdzie powinno mieć koło 8-9

reklama
Do góry