reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam z rana,mam pytanie robiłyście testy antylipidowe po poronieniu ,po ciąży obumarlej, czekam na nowe lipcowki,megan jak się czujesz,nimiti a ty?Ewelinka zaczynamy my też sezon,:)
Docia
Dziś u mnie 11dc i zaczęły mnie jajniki boleć robię test owu i wieczór nasz
U mnie dzisiaj 10 dc śluz już jest a więc do dzieła :laugh2: owocnych starań :D;)

reklama
Alexandra kiedy masz wizytę ?

Izabela ale.wynik masz dobry ja w 6 tc miałam 36.20 wiec widzisz ;) wszystko dobrze.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
W przyszłym tygodniu, ale chyba nie będzie mojej gin w mieście, więc muszę się zapisać do kogoś innego.

Siwa przykro :(

Majka trzymam kciuki, ma się wchłonąć cholerstwo

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Witam sie z rana :-) dziewczyny dzis rano analizowałam swój wykres z ovufriend - jestem 6dpo (czyli 7dp pozytywnym teście) i od wczoraj juz bolą mnie piersi (jednak mi sie nie wdawało bo zaczęły bolec konkretnie gdyż przeszkadzały mi podczas snu [emoji79]) oczywscie zawsze przed @ bolą mnie piersi ale w zeszłym cyklu bole zaczęły sie 13dpo a 3dni przed @ w rym cyklu do @ jeszcze 7dni. Do tego temp ponowulacji podskoczyła do 37 szybciej niz w poprzednim cyklu. Nie wiem moze juz sobie wmawiam tak bardzo bym chciała ;-( po 26cyklach nieudanych to juz chyba na głowę dostaje ... jeszcze troche i sobie uroje te ciąże ;/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja również witam. Niestety @ mnie nawiedziła. W nocy dostałam takiego bólu... myślałam, ze umieram :( proszę o zmianę w tabelce. 30.11 @, 3 cs.

Dziewczyny, ja Was podziwiam. Tyle czasu niektóre z Was się starają i cały czas walczycie. Do 3 razy sztuka, a może do 6, 20... muszę to sobie w głowie wszystko ułożyć.

Lez ile wlezie! Jakie masz leki? Dopytuje bo ja tez miałam krwiaka w jedynej ciąży ale niestety nie leżałam.. moze mam takie predyspozycje, nie wiadomo, chce wiedzieć na przyszłość co inni ginowie zalecają.

Bardzo ładnie przyrosła!! :)
No ja się trochę o tym naczytalam trochę dziewczynki na mnie nakrzyczaly i teraz grzecznie leżę tylko oby to coś dało. Biorę duphaston dwa razy po jednej, rutinoskorbin trzy razy po dwie i cyclonamine trzy razy po jednej. A tobie on pękł? Co dokładnie się stało jeśli mogę zapytać?

reklama
Do góry