reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny.
Ja mam dzisiaj 10 dpo. Zrobiłam rano test, ale niestety jedna kreska. Okres powinnam mieć w czwartek, ale i tak czuję, że nic z tego w tym cyklu. Przyszły cykl obstawiam z monitoringiem żeby się nie zajechać seksualnie :p

reklama
Zobacz załącznik 780548
Przed chwilką robiony[emoji14]z 4 siusków:D facelle strumieniowy czulosc 25:p a tamten czulosc 10 pink[emoji14]takze niebo a ziemia[emoji14]bozee jestem tak szczesliwa ze nawet sterta brudnych garów wydaje mi sie super :D mam nadzieje ze rozpoczynam fale pozytywów :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
aaaaa Meeeeeggggaaannn ♥ gratulacje Kochana, tak bardzo sie ciesze!!!!!!!!!

Megan gratulacje!!!! Ja się nie odzywalam, bo wchodząc tu jeszcze bardziej fisiowalam ;) teraz jest 24 dc cycki nie bolą. Kilka dni temu lezalam z Synkiem w szpitalu bo miał grypę zoladkowa, więc o ciazy w ogóle nie myślami. Dziś ja od rana mam grypę zoladkowa. Czuję się strasznie. Biorę dalej castagnus i czekam na @ czy będzie przed nią plamienie czy nie. :)

reklama
Do góry