reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tez bym sie stresowala pewnie po takich doswiadczeniach jakie mialas :( wazne ze kreska sciemniala i juz !:) jutro bede czekac na informacje a ja chyba zaczne sie stresowac[emoji14]Zobacz załącznik 780633Zobacz załącznik 780634
Moje testy tak wyglądają[emoji14]( oczywiscie na zywo troche bardziej wyrazne )to nie jest nawet jakis cien cienia tylko widoczna kreska tak mi sie wydaje :) jak trzy dooswiadczone juz mamuski zobaczyly moja wczorajszą kreske to mówily ze nawet jasniejsze mialy po terminie okresu i mam juz wiecej nie testować haha :D 5 miesiecy testowalam i przed terminem @ i w terminie i nawet cienie cienia sie nie pojawiały wiec mysle ze nic sie nie stanie mimo ze wyszła jasniejsza[emoji14]moze tak mamy ze akurat nam rano wychodzą gorzej[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ładne masz kreseczki nie martw się. będzie dobrze. ja myślę że i tym razem u mnie będzie dobrze. leki grzecznie lykam i dużo odpoczywam.

reklama
Ładne masz kreseczki nie martw się. będzie dobrze. ja myślę że i tym razem u mnie będzie dobrze. leki grzecznie lykam i dużo odpoczywam.
Wiesz , tyle co ja sie tu naczytałam o tych przykrych sytuacjach to potem trudno sie nie martwić ale mam nadzieje że bedzie ok :) Mi tez sie wydaje ze tym razem bedzie u Ciebie dobrze i razem bedziemy sie wymieniać objawami itp na lipcówkach:D a masz juz ustalony termin wizyty ?

Hejka dziewczyny. Jeszcze mam nadzieję na ten cykl. Dziś zaczęło pobolewac podbrzusze jak na @. Ten test który wyszedł negatywnie to było jednak w 23 dc a więc myślę że za wcześnie. Najwcześniej w poniedziałek zatestuje jeszcze raz.

Dziś fajnie spędziliśmy dzień z mężem i synkiem. Byliśmy na wesołym miasteczku. Ale po powrocie do domu okazało się że chomik mojego synka umarł. Kurcze niby to tylko chomik ale strasznie przykro [emoji17] serce mi pekalo jak mój synek płakał cały wieczór. I teraz nie wiem co robić. Czy kupować nowego czy może inne zwierzątko? Czy może dać spokój na razie. Poradzcie coś Kochane. Nie mogę patrzeć jak synus rozpacza za swoim przyjacielem.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Siwa to wspierajmy się razem....[emoji6] ja zatestuje we wtorek 11dpo. Trzymam kciuki ... musi nam się udać &&&&&&

Co do zwierza ja bym kupowała od razu ... pokaż synkowi króliczki miniaturki, są przeslodkie [emoji7] mój biegał po dumu (tylko tu mały minus, tapeta i kable bez prądu poszły w ruch)....jak mały piesek spał na kolanach itp

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz , tyle co ja sie tu naczytałam o tych przykrych sytuacjach to potem trudno sie nie martwić ale mam nadzieje że bedzie ok :) Mi tez sie wydaje ze tym razem bedzie u Ciebie dobrze i razem bedziemy sie wymieniać objawami itp na lipcówkach:D a masz juz ustalony termin wizyty ?

Jutro jadę jeszcze na betę. i jak lekarz popołudniu zadzwoni to pewnie powie kiedy będę miała wizyte i usg. narazie muszę jutro powtórzyć badanie. mam nadzieję że beta będzie wysoka. i pewnie wizytę będę miała za tydzień.

Siwa to wspierajmy się razem....[emoji6] ja zatestuje we wtorek 11dpo. Trzymam kciuki ... musi nam się udać &&&&&&

Co do zwierza ja bym kupowała od razu ... pokaż synkowi króliczki miniaturki, są przeslodkie [emoji7] mój biegał po dumu (tylko tu mały minus, tapeta i kable bez prądu poszły w ruch)....jak mały piesek spał na kolanach itp

Emsi* ja przez cały cykl jakoś miałam przeczucia że Tobie i mnie się uda właśnie teraz[emoji4] dziś w nocy to już mi się nawet śniło że mam te dwie kreski. Tylko niepotrzebnie zrobiłam ten test w 23 dc bo to mi trochę zgasilo nadzieję. Ale teraz wytrzymam i zrobię test dopiero jutro lub we wtorek bo mi ostatni został. Wychodzi na to że nie mogę mieć za dużo testów w domu.

Jutro jadę jeszcze na betę. i jak lekarz popołudniu zadzwoni to pewnie powie kiedy będę miała wizyte i usg. narazie muszę jutro powtórzyć badanie. mam nadzieję że beta będzie wysoka. i pewnie wizytę będę miała za tydzień.
Ok no to super[emoji14]trzymam kciuki za jutrzejsza bete :) ja jutro bede dzwonic sie umawiac na wizyte i pewnie z 2 tygodnie poczekam[emoji14]

Emsi* ja przez cały cykl jakoś miałam przeczucia że Tobie i mnie się uda właśnie teraz[emoji4] dziś w nocy to już mi się nawet śniło że mam te dwie kreski. Tylko niepotrzebnie zrobiłam ten test w 23 dc bo to mi trochę zgasilo nadzieję. Ale teraz wytrzymam i zrobię test dopiero jutro lub we wtorek bo mi ostatni został. Wychodzi na to że nie mogę mieć za dużo testów w domu.

Ja cały cykl starałam się nie myśleć i nawet nieźle mi to wychodziło [emoji12] ale im bliżej testowanie tym adrenalina rośnie [emoji4]
Ja dziś w nocy nie mogłam spać bo miałam wrażenie, że mi brzuch twardnieje i teraz nie wiem czy tak było serio czy coś mi psycha figle płata ...
Z takie serio objawów to tylko czuje piersi .... najpierw obrzmiale i od kilku dni bolą coraz bardziej. W szczególności od zewnątrz....zobaczymy

Ja cały cykl starałam się nie myśleć i nawet nieźle mi to wychodziło [emoji12] ale im bliżej testowanie tym adrenalina rośnie [emoji4]
Ja dziś w nocy nie mogłam spać bo miałam wrażenie, że mi brzuch twardnieje i teraz nie wiem czy tak było serio czy coś mi psycha figle płata ...
Z takie serio objawów to tylko czuje piersi .... najpierw obrzmiale i od kilku dni bolą coraz bardziej. W szczególności od zewnątrz....zobaczymy

No ja dokładnie tak samo. Starałam się nie myśleć i tak jak mówisz im bliżej tym gorzej. Wczoraj miałam bóle brzucha jak na okres. Słyszałam że to dobry objaw. Nigdy wcześniej się to nie zdarzyło. W moich 2 poprzednich ciazach tej z której mam synka i tej poronionej w marcu nie zwracalam w ogóle uwagi na objawy bo się nie spodziewałam ciąży.

Siwa, Emsi ja też testuje we wtorek, jak @ nie przyjdzie.
Dzisiaj moj m mówi, że śniło mu się, że jestem w ciąży chlopina nie mówi o ciąży za często, ale chciałby juz zostać tatusiem :blink:
A na urodzinki dostalam superowy rower! Będziemy śmigać na wycieczki rowerowe.:tak::tak:

reklama
Hejka dziewczyny. Jeszcze mam nadzieję na ten cykl. Dziś zaczęło pobolewac podbrzusze jak na @. Ten test który wyszedł negatywnie to było jednak w 23 dc a więc myślę że za wcześnie. Najwcześniej w poniedziałek zatestuje jeszcze raz.

Dziś fajnie spędziliśmy dzień z mężem i synkiem. Byliśmy na wesołym miasteczku. Ale po powrocie do domu okazało się że chomik mojego synka umarł. Kurcze niby to tylko chomik ale strasznie przykro [emoji17] serce mi pekalo jak mój synek płakał cały wieczór. I teraz nie wiem co robić. Czy kupować nowego czy może inne zwierzątko? Czy może dać spokój na razie. Poradzcie coś Kochane. Nie mogę patrzeć jak synus rozpacza za swoim przyjacielem.

W przypadku dzieci kupowanie z powodu żałoby po poprzednim u nas zawsze było błędem. Ale rodzice chcieli dobrze wiem. Najlepiej dac mu czas na żałobę i poczekać za jakiś czas może Was poprosić o inne zwierzę ale już wybierając na spokojnie a nie pod wpływem silnych emocji.
A no i odradzam kupowanie w zoologicznym, tam zwierzęta są traktowane jak przedmioty i zajmują się nimi ludzie którzy nie mają o nich zielonego pojęcia. Mi rodzice kupili krolice która była w ciazy bo Ci "inteligenci" trzymali króliki odmiennej płci razem i zamiast jednego mialam 7 królików :/
Są hodowle (male futerkowe, nie są drogie) i fundację gdzie można adoptować porzucone zwierzęta.
Sory ze się tak rozpisalam, ale nie potrafię inaczej jeśli chodzi o zwierzęta :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry