reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

teraz mam 15 dc. a podbrzusze od 3 dni mam jak w ciąży mi się macica stawiała to taka byłam na pompowania i sztywna z przodu to tak mam teraz. nie umiem tego lepiej wytłumaczyć. to jedyny objaw którego sobie nie wkrecam bo aż mąż widzi, że coś mnie boli. rano najbardziej po południu przechodzi trochę.

no nic. pozostało czekać i trzymać kciuki.

km5sio4pghry649q.png
Hehe ja mialam tak samo:) i wlasnie ten objaw spowodowal ze od poczatku podejrzewalam ze sie udalo i nie mylilam sie:) trzymam kciuki... W tym samym dniu cyklu co Ty tez tak mialam.. Za pare dni moze Ci to minie:p

reklama
Ja się starałam cały czas. Nie odpuściliśmy starań ze względu na ślub. Nie myślałam o tych przykrych dolegliwościach ciążowych, które mogą mi przeszkadzać w tym dniu. Jakoś tak poszło wszystko za ciosem. Może dlatego że się staralismy ponad rok..
W czerwcu miałam ślub, a w sierpniu byłam w ciąży. W pierwszą rocznicę ślubu mieliśmy chrzest synka. Cudowna, duża impreza rodzinna :)

Moim zdaniem Twoj Narzeczony ma rację, naprawdę trzy miesiące nie robią różnicy. i pomyśl sobie jakbyś była w ciąży na ślubie i nie napijesz się szampana wszyscy będą wypytywac co się dzieje, a ty będziesz informowac przypuscmy 100 osób że jestes w ciąży, albo faktycznie jakbyś miała mdłości a tu trzeba na weselu sie bawic do rana. Zacznij sobie jesc kwas foliowy i spokojnie doczekasz się. ;) A kiedy ślub? ;)
Ja bylam na swoim slubie w 4msc ciazy ale to bylo nieplanowane.. Po prostu z powoduwciazy przyspieszalismy slub;) na szczescie nie mialam juz objawow ciazowych bo minely:) ale tez bym poczekala bo to juz niedlugo a potem na spokojnie mozecie sie starac:) glowa do gory:)

Aaaa napisałam tyle i się skasował. Grrr

Docia u mnie ok jestem zmęczona bo cały dzień robiłam pierogi krokiety i barszcz na dokładkę :)

Kotek mam tak samo. W zeszłym cyklu oglądałam filmiki o zapłodnieniu i non stop oglądałam T-time dni płodne [emoji2]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi chyba w tym miesiącu znów Noe dane będzie zajść w ciążę :'( Rozchorowalam się i mam antybiotyk i już sama nie wiem czy nie odpuścić starań ze względu na bezpieczeństwo. Niby czytałam w necie ze amotaks bierze się nawet w ciąży itp ale trochę się boję ze gdyby się udało coś mogłoby byc nie tak. Dzisiaj jest 8 wc więc do owulacji skończę antybiotyk.

Tomag kochana mi to jeszcze duzo czasu zajmie dziś dopiero 17 dc
Jeżeli owu byla tak szybko czyli w 12 DC to najwcześniej w 25 DC zatestuje
Zależy to tez jak zachowywać sie będzie temp.

reklama
Do góry