reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Miałam to samo w zeszłym cyklu myślałam, że się udało. Ja od wczorajszej nocy się z mężem staram, bo wcześniej go nie było. Owulacja już chyba była, ale jeszcze się postaramy ten tydzień a później czekanie do 10 :)
Ja to myślałam, że na stówę zaszłam uhum a zaszłam raptem po podpaski do drogerii :-D w tym m-cu chcę kreskę na teście tzn. tą drugą oczywista :D:wink:

reklama
A i odebrałam moje wyniki. Czy jest ktoś kto się trochę zna? Wyniki robione w 5dc.
Tsh 1,007
Fsh 5,85
Lh 3,79
Estradiol <20,0
Progesteron 1,09
Prolaktyna 10.66
Testosteron 58,73
Anty Tpo 478,30 (masakra!) I pewnie tu leży problem. Czy ktoś wie czy to się jakoś da obniżyć. Przed pierwszą ciążą miałam 119 a w piątym miesiącu ciąży już tylko 19,9. Gin jutro skasuje 200zł i pewnie jeszcze endo będę musiała odwiedzić i kolejne 110zł ....
Nie znam się za bardzo ale wydaje mi się ze estradiol zbyt niski. Ja mam też bardzo słaby i brak owu i endo słabe. Teraz dostaje plastry z estradiolem i owu wróciła i endo ok. Tu też może być problem.

Aleksandra wykreśl mnie z tabelki co pewnie ucieszy wiele tu was:D jednym słowem nie którym przydałby się psychiatra! nie ginekolog ;)
Lux trzymam kciuki za szczęśliwy poród ,Hajmal Izabela Lux powodzenia dziewczynki trzymajcie się :-) :)

Nimiti same pyszności,a oglądałam kiedyś że serduszko dziecka bije już 16dni po zaplodnieniu słyszałyście o tym,jest tak małe że dopiero teraz to upublicznili, do tabelki 1cykl starań,tule wszystkie co @dostały,lux,Aleksandra,jak się czujecie,nimiti cieszę się i trzymam mocno

Aleksandra wykreśl mnie z tabelki co pewnie ucieszy wiele tu was:D jednym słowem nie którym przydałby się psychiatra! nie ginekolog ;)
Lux trzymam kciuki za szczęśliwy poród ,Hajmal Izabela Lux powodzenia dziewczynki trzymajcie się :-) :)
Co się stało? Ktoś Cię urazil? Mam nadzieję że nie ja. Nie znalazłam nic niepokojącego na Twój temat ale mogłam coś przeoczyć.

Nimiti same pyszności,a oglądałam kiedyś że serduszko dziecka bije już 16dni po zaplodnieniu słyszałyście o tym,jest tak małe że dopiero teraz to upublicznili, do tabelki 1cykl starań,tule wszystkie co @dostały,lux,Aleksandra,jak się czujecie,nimiti cieszę się i trzymam mocno
Badania tyczyły się myszy ;) Nie są potwierdzone na ludziach ;)

reklama
Dziewczyny, zauważyłam w weekend, że na palcu pod pierscionkirm zareczynowym zrobiła mi się ciemna obwodka. Pierwszy raz mam coś takiego, a noszę złoto od lat. Na innym palcu pod obrączka nie mam nic. Po 3 dniach zniknęło. Mama mowi, ze to znak, ze coś się dzieje w organizmie :) oby dzidzia :) miała tak któraś z Was? Wyniki mam dobre :)
Mi czasami od osłabienia, zmęczenia lub silnego stresu złoto brudzilo skórę Ale zazyczaj na szyi od łańcuszka albo na uszach. Ciąża osłabia, więc jest nadzieja[emoji6]

Do góry