reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Natan ma 1560 gram, juz kolejne usg jest wyrownany termin z om, ale nadal lekarka sie upiera przy terminie z pierwszych usg, gdzie byl mlodszy, szyjka 3,5 cm, wody plodowe ok, te przeplywy w pepowinie tez, dziec oczywiscie bardzo ruchliwy na usg :) na bakterie dostalam antybiotyk :) mam znow te pieprzone leukocyty ehh
Super gratuluje. A co z leukocytami masz? Podniesione?

Mi czasami od osłabienia, zmęczenia lub silnego stresu złoto brudzilo skórę Ale zazyczaj na szyi od łańcuszka albo na uszach. Ciąża osłabia, więc jest nadzieja[emoji6]
Ja bym w zabobony nie wierzyła ;) Mi całe życie złoto i srebro barwi skórę, a w ciąży nie jestem ..Prawda jest taka, że może być to przyczyną problemów z wątrobą. Prawdziwa teoria głosi, że złoto zawiera domieszkę miedzi, która wchodzi w reakcję z Naszą skórą, potem ...

Ostatnia edycja:
Ja wlasnir na lotnisku w Krakowie Balicach, z Kato nie było rano lotu do Liverpoolu. Jak to ja, we wrzesniu @ w dzien wylotu na Rodos, a teraz termjn na jutro, ona mnie chyba serio nie lubi,ja jej tez nie wiec niech juz sobie nie przychodzi w kolejnym cyklu :D w tym to wiadomo, bezowulacyjny:D ale wytzymalaby te 4 dni do mijego powrotu z Liverpoolu ;)
Hajmal, Iza jak tam?
Nessi Twoj cykl juz ok? Pamietam ze mialas jakies akcje :D

Ja wlasnir na lotnisku w Krakowie Balicach, z Kato nie było rano lotu do Liverpoolu. Jak to ja, we wrzesniu @ w dzien wylotu na Rodos, a teraz termjn na jutro, ona mnie chyba serio nie lubi,ja jej tez nie wiec niech juz sobie nie przychodzi w kolejnym cyklu :D w tym to wiadomo, bezowulacyjny:D ale wytzymalaby te 4 dni do mijego powrotu z Liverpoolu ;)
Hajmal, Iza jak tam?
Ja mam nadal akcje :D Co cykl to tylko gorzej :D A za leniwa jestem by do gina iść :p

Hajmal, Iza jak tam?
A po co do Liverpoolu lecisz? :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, czy po odstawieniu anty też miałyście taką ochotę na seks? Ja jak miałam plastry, to mi się prawie wcale nie chciało, półtora tygodnia temu odstawiłam i mam chcicę jak kilka lat temu :p Dziwnie tak :p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry