Wczoraj na owu nie miałam już kreski a dzis zaś lekka sie pokazała...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ech u mnie będzie szybciej niż myślę nie wiem czy w ogóle zdążę zrobić coś czuję, że będzie tak jak u Mikaduchny dwa dni szybciej aj tam samo życie a szkoda nawet czary nie dały rady nie ma co zamulać trzeba się z tym liczyć dzięki za otuchę czasami jest to potrzebneMoże, może, wszystko jest możliwe... chociaż jakos nie lubie przecierać szlaków
Niech wieksze weteranki początkują, ja tutaj troche smarkacz staraniowy
U mnie to samo, piatek-sobota planowana wizyta @... Oby sie nam gdzies po drodze pogubiła! A kysz, kysz! Ja chyba do jutra nie wytrzymam.... I nie powiem - zaczynam sie troche stresować faktem, że moge byc w ciązy....
Nie ma sie co stresowac i bać, nawet jak bedzie dupa (oby jednak nie!!!) to zawsze jest kojeny cykl, cyc do góry :*
Wiesz, może te czary mają opóźniony zapłon, trzeba być cierpliwym [emoji2] grunt ze rzucone, niedługo zaczną działać [emoji2]Ech u mnie będzie szybciej niż myślę nie wiem czy w ogóle zdążę zrobić coś czuję, że będzie tak jak u Mikaduchny dwa dni szybciej aj tam samo życie a szkoda nawet czary nie dały rady nie ma co zamulać trzeba się z tym liczyć dzięki za otuchę czasami jest to potrzebne
Aż taka tragedia z dietą? Ja zrobiłam, ale chwalić się nie ma czym za bardzo... Jakbym cholera nie mogła do rana poczekać [emoji14]Trzymam za was kciuki ! Róbcie testy i pokazujcie te 2 krechy
Ja właśnie dostałam swoją dietę... :O
jak sie czujesz Kochana?Trzymam za was kciuki ! Róbcie testy i pokazujcie te 2 krechy
Ja właśnie dostałam swoją dietę... :O
Ja przeżyję, ale mój facet musi sobie sam zacząć gotować;p No i owoców mało bo też nie mogę za bardzo...Aż taka tragedia z dietą? Ja zrobiłam, ale chwalić się nie ma czym za bardzo... Jakbym cholera nie mogła do rana poczekać [emoji14]
Sent from my LT26i using Forum BabyBoom mobile app
A bardzo dobrze, już się nie przejmuję bezowulacyjnym, humor wróciłjak sie czujesz Kochana?