reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Pytanie mam czy zawsze jak macie okres to jest ze skrzepami ? Bo u mnie zawsze pierwsze trzy dni to jest obfity i są te skrzepy, potem dwa dni mniej. A w tym cyklu był taki skąpy okres i tylko czysta krew jasnoczerwona. Właściwie to jakbym się uparła to cały okres bym na jednej podpasce wytrzymała. Podejrzewam, że musiałam mieć bardzo cienkie to endometrium skoro tego tak mało było. We wtorek będę u gin to zapytam , może muszę jakieś hormony zbadać albo suple brać.

Pytanie mam czy zawsze jak macie okres to jest ze skrzepami ? Bo u mnie zawsze pierwsze trzy dni to jest obfity i są te skrzepy, potem dwa dni mniej. A w tym cyklu był taki skąpy okres i tylko czysta krew jasnoczerwona. Właściwie to jakbym się uparła to cały okres bym na jednej podpasce wytrzymała. Podejrzewam, że musiałam mieć bardzo cienkie to endometrium skoro tego tak mało było. We wtorek będę u gin to zapytam , może muszę jakieś hormony zbadać albo suple brać.
czasami, ale prawidłowe skrzepy mają 2-2,5cm. Jeśli są większe to jest dominacja estrogenu( bardziej bolesne miesiączki ) i no najlepiej to sprawdzić badając estradiol i progesteron 7dpo.

Ej serio?? Ja uwielbiam dzwonić i załatwiać sprawy telefoniczne😁 Jak macie jakąś sprawę to mogę zadzwonić w Waszym imieniu. No problem!
Wow nie wiedziałam, że tak można 😃 w sensie uwielbiać to 😃 ja jak mam zadzwonić, bo już kurde trzeba to się psychicznie nastawiam nawet i kilka dni czasem 😅 do dentysty mnie umawia mąż zawsze 😅

czasami, ale prawidłowe skrzepy mają 2-2,5cm. Jeśli są większe to jest dominacja estrogenu( bardziej bolesne miesiączki ) i no najlepiej to sprawdzić badając estradiol i progesteron 7dpo.
Raczej nigdy nie miałam bolesnych miesiączek i skrzepy mniejsze ale obecne. Estradiolu chyba nigdy nie badałam. Zrobię w tym cyklu :-)

Raczej nigdy nie miałam bolesnych miesiączek i skrzepy mniejsze ale obecne. Estradiolu chyba nigdy nie badałam. Zrobię w tym cyklu :-)
ja od od dwóch cykli nie mam skrzepów i se myślę no dziwne 😅 jak pamiętam były. We wrześniu zrobiłam estradiol
I progesteron ok 7dpo no to miałam dominację estradiolu. No ja pierwszy dzień mam bolesny tak na 1 tabletkę. Kiedyś nawet na 3 🥺

reklama
Ej serio?? Ja uwielbiam dzwonić i załatwiać sprawy telefoniczne😁 Jak macie jakąś sprawę to mogę zadzwonić w Waszym imieniu. No problem!
Ja żeby zadzownić gdzieś to muszę się mentalnie 3 dni przygotowywać. A najgorzej, jak nie odbiorą, to wszystko zamrnowane i znów trzeba się przygotowywać :D

Do góry