reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hahaha uśmiałam się z tych tekstów :-D:-D:-D My też często sobie jaja robimy.. Ten do mnie "No chodź,daj mu buziaczka,patrz jaki smutny.." :-) :):-) :):-) :) A ostatnio z kolei ja do niego jak się zaczął łasić,że nie ma nic za darmo i jak mi poleci po piwko na wieczór,to coś może będzie,a on "No wiesz,za piwo??? To chociaż byś jeszcze chipsy do tego dorzuciła.." :-D:-D:-D
Ale dzisiaj działaaamy. Już się wyciapciałam, włoski umyte,wypachniona, w takiej krótkiej kiecce,żeby nóżki było widać już jestem... Muszę ogarnąć bajzel i zabrać się za obiad...Ale najpierw wypiję kawkę.:-) :)
Ttakie żarciki mogą czasem podkręcic apetyt i ogolnie jest weselej :D no to owocnych przytulanek :D ja mysle co zrobic zeby mojego K podkrecić dzisiaj :D on ma wolne a ja prace koncze za 2 godz takze mam czas jeszcze zeby pomyśleć :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj M stwierdził ze nie ma sensu robić testu - bo jakbym była to przecież @@ by nir było i kreska tez byłaby szybciej i wyraźna. Wiec mam sie. Je nakręcać i nastawić sie na ten cykl. I ok dzis 9dc a tu test owu z dzis.

A pytanie mam tez do dziewczyn robiących testy - macie jakieś dni w miesiącu gdzie nie pojawia sie Wam ta druga kreska ?? Bo mi kiedys sie nie pojawiała po owu a teraz cały czas jest. I to dość wyraźna.
1476885660-bgz44v.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Queen moje kuzyna żona miała okres przez 3 mc i przez to nie wiedziała ze jest w ciąży ;)

Ja robię testy owu, ale pierwszy raz od połowy cyklu. To ostatnie 5 dni były kreski coraz jaśniejsze w wczoraj już tylko 1 kreska.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gdyby mój nie zaczął sie dobierac to kto wie , moze bym tak wyła cała noc haha nie no te hormony mnie wykończą :D zazdroszcze że ten twoj taki aktywny :D mój wczoraj wrócił tak zmasakrowany + rano mial nie fajne badanie , w nocy spal tylko godzine , caly dzien nic nie zjadł bo mial rewolucje żoładkowe a i tak dał jakoś rade wiec szacun haha wrócił z pracy , wziął prysznic , pomarudzil jak mu źle i do dzieła :D ciekawe czy dzisiaj da rade :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Niezły zawodnik z niego :laugh2: chłop się przykłada,będziesz musiała mu to wynagrodzić heh o_O

reklama
Do góry