Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ttakie żarciki mogą czasem podkręcic apetyt i ogolnie jest weselej no to owocnych przytulanek ja mysle co zrobic zeby mojego K podkrecić dzisiaj on ma wolne a ja prace koncze za 2 godz takze mam czas jeszcze zeby pomyślećHahaha uśmiałam się z tych tekstów My też często sobie jaja robimy.. Ten do mnie "No chodź,daj mu buziaczka,patrz jaki smutny.." A ostatnio z kolei ja do niego jak się zaczął łasić,że nie ma nic za darmo i jak mi poleci po piwko na wieczór,to coś może będzie,a on "No wiesz,za piwo??? To chociaż byś jeszcze chipsy do tego dorzuciła.."
Ale dzisiaj działaaamy. Już się wyciapciałam, włoski umyte,wypachniona, w takiej krótkiej kiecce,żeby nóżki było widać już jestem... Muszę ogarnąć bajzel i zabrać się za obiad...Ale najpierw wypiję kawkę.
Niezły zawodnik z niego chłop się przykłada,będziesz musiała mu to wynagrodzić hehGdyby mój nie zaczął sie dobierac to kto wie , moze bym tak wyła cała noc haha nie no te hormony mnie wykończą zazdroszcze że ten twoj taki aktywny mój wczoraj wrócił tak zmasakrowany + rano mial nie fajne badanie , w nocy spal tylko godzine , caly dzien nic nie zjadł bo mial rewolucje żoładkowe a i tak dał jakoś rade wiec szacun haha wrócił z pracy , wziął prysznic , pomarudzil jak mu źle i do dzieła ciekawe czy dzisiaj da rade
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak się na coś czeka to się zawsze dłuży! Ja mam tak zawsze przed wypłatąDajecie czadu dziewczynkiluksoris dziękuję martwiłam się a tak czekać trzeba