reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jestem po wizycie :-)
Dzisiaj w sumie się zdziwilam bo l4 Wypisal, kartę ciazy zalozyl bo ten czekał na wszystkie badania, zbadal palpacyjnie a na usg tylko sprawdził ta "zwykla " głowica tętno płodu ale nic nie.mierzył itp.
Stwierdził że może być zbyt wcześnie na badanie prenatalne ale rozmawiając z Panią która mnie zapisywała na owe badanie stwierdziła że jak najbardziej będzie ok .
Pojadę. . Zobaczymy bo juz glupieje boje się tych badań :-(
KatarzynkaBe cieszę się ogromnie, teraz to już tylko zdrowo rośnijcie :wink:

reklama
Narazie bierze promen i witaminy dla mężczyzn. Właśnie idę w piątek do GP po skierowanie na badanie nasienia zeby sprawdzić. A najdziwniejsze jest to ze jak liczba plemników byla za mała to morfologia ok. Jak liczba wzrosla to morfologia w dol ..
zobaczymy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
QUEEN_B zawsze tak jest, że jak się polepszy tak się popieprzy 8-) miejmy nadzieje,że morfologię szybko wyprostują ;-) ;)

Ja właśnie siedzę w kolekcje do gin. I spotkałam znajomą, która stara się dwa lata o dziecko. Pytam jak tam, a Ona: no, chyba się udało, wszystko na to wskazuje :)
Matko, jestem w szoku. Dodało mi to trochę wiary, choć u niej pomogła głównie dieta, leków nie brała.
Spark wszystkie damy radę,bo jak nie my to ktoooo :laugh2: takie sytuacje budują najbardziej :rolleyes:

Spark wiem co czujesz miałam cykl bezowulacyjny w zeszły miesiącu:mad:trzymaj się .
Hsg miałam pod znieczuleniem -tylko u mnie wynik był fałszywie ujemny że jajowody drożne (a tu klops -ciąża pozamaciczna prawy jajowód cały w zrostach dopiero laporoskopowo usuneli.

Mikaduchna myślami jestem z Tobą :wink: ja mam tak samo :confused2: zero objawów czego kolwiek,tylko głowa mnie boli drugi dzień a normalnie to trzy dni pod rząd przed @ mnie boli :oo: no nic zobaczymy co piszczy w trawie bo podobnie testujemy ja 22.10 :yes:

U mnie piszczy już@,ma być za 7dni

jak zaszlam w ta ciaze to kilka kolezanek sie odsunelo ode mnie, i to chyba jest prawdziwa zazdrosc :( nawet czesc juz nie powiedza :( no coz, ciaza zweryfikowala moje znajomosci
Luxuorius ludzie w dzisiejszych czasach gorsi niż zwierzęta :crazy: zazdroszczą i ręce zacierają. Jednak z dwojga złego ,to masz szczęście że pokazali jakim są ludzmi:yes: trzymajcie się

jestem, jestem...
Fidzia u mnie to samo jedna wielka tłusta krecha w dzień po spodziewanej @@@
Także ani dwóch kresek ani @@@ Przez ostatnie siedem miesięcy nie byłam w 28 dniu cyklu, więc już taka nadzieja, walące serducho i test w łapki. Niestety psikus !!!
Deli - cieszę się. Piękna fotka.
Mikaduchna twoje słowa do ramki i obowiązkowo do przeczytania każdej nowej młodej staraczce. Podpisuję się wszystkimi kończynami.

Ja to samo - dwie ciąże do końca w pracy, dojazdy męczące z mnóstwem przesiadek. Praca po godzinach. A teraz się pytam na co mi to było ? nikt tego nie doceni w pracy. Nikt. Jedynie to co wypracujecie w relacjach z dziećmi będzie procentować, ten czas dla rodziny jest bezcenny i najlepszy.
Głupio się mądrzyć ale też czekam na trzecią ciążę i chcę ją celebrować dla siebie i moich chłopaków. Zatrzymać każdy moment...
dobrej nocki i zobaczymy co przyniesie jutro.
No to zapmarta walczymy o lipiec jak lwice:happy2:uda się.

reklama
Do góry