reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ania w życiu własnie dlatego mnie to tak mierzi :/ mam nadzieję że poczujesz ;)

Mikaduchna nie znałam tego objawu.

Fidzia oh mam tak samo! jak sobie pomyślę że dopiero 23.10 mogę się zacząć starać to mi sie czekać nie chce, a potem najgorzej jak sie czeka na @ :D

Tanika! ja tak samo w tym cyklu baa nawet wymioty miałam o_O

reklama

Tak. My juz dawno po badaniach. Moj M miał problem z nasieniem. Od lipca wszystko ok. Wiec próbujemy. A jak do czerwca nie wyjdzie mamy darmowe ivf. Wiec jak teraz sie nie uda czekamy na ivf.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak. My juz dawno po badaniach. Moj M miał problem z nasieniem. Od lipca wszystko ok. Wiec próbujemy. A jak do czerwca nie wyjdzie mamy darmowe ivf. Wiec jak teraz sie nie uda czekamy na ivf.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana oby obyło się bez Ivf !!Jeśli nie to przynajmniej po tym będziecie mieć większą szansę!!Ja po 6,latach doczekałam się córci -Tobie z calego serca też życzę!!

Do góry