reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Antonia mam podobnie nie do końca im ufam, bardziej ufam sygnałom jakie dostaje od swojego ciała.
Emsi kiedy masz dni płodne?

Ale wiecie teraz naprawdę sie musi udać musimy sie postarać. Chociaż ja sie nie spinam nie lubię lipca w sensie nie czuje z nim takich fajnych (nie wiem jak to nazwać) wibracji? W lipcu tata mi zmarł, teściowa ma urodziny jakoś tak nie wiem. Ale marudze :D

Antonia mam podobnie nie do końca im ufam, bardziej ufam sygnałom jakie dostaje od swojego ciała.
Emsi kiedy masz dni płodne?

Ale wiecie teraz naprawdę sie musi udać musimy sie postarać. Chociaż ja sie nie spinam nie lubię lipca w sensie nie czuje z nim takich fajnych (nie wiem jak to nazwać) wibracji? W lipcu tata mi zmarł, teściowa ma urodziny jakoś tak nie wiem. Ale marudze :D
No to w sam raz prezent dla teściowej urodziny wnuczki/wnuka. Hahaha :-D

Hajmal po owulacji podnosi się progesteron stąd mogą być testy jeszcze dodatnie czytam teraz że poziom LHprzekracza normę
Ja tam im nie wierzę robiłam w zeszłym miesiącu i co ?były kreski nie bylo ?e tam szkoda kasy mi
Mój 17dc mogę się domyślać że jestem po owulce no piersi mnie bolą od 2 dni miałam tak wcześniej po owulce także dobre i to
ale wątpię że się uda jak mówiłam nie liczę kiedy sex poprostu kiedy chcemy
no i wyszlo że tylko dwa n
dni trafiliśmy w płodne hehe
poczekamy zobaczymy

Hej Dziewczyny, powiem Wam, że ja też w te testy owu nie wierzę (że niby pokazują ciążę). Jak wszystkie wiemy, objawy ciążowe często są bardzo podobne do tych na @. I powiem Wam, że gdybym miała wymienić jeden objaw, który moim zdaniem wskazuje jednoznacznie na ciążę - i można go zauważyć przed terminem potencjalnej @, to jest objaw Chadwicka - czyli zmiana koloru narządów na sinoniebieski. Tego się nie da z niczym innym pomylić. Jedynie nie wiem czy u wszystkich kobiet on występuje, ale wydaje mi się, że tak gdyż gin po tym również stwierdza bardzo wczesną ciążę.

I jeszcze powiem, że nie cierpię tego czasu między owulacją a @ - gdzie wciąż czekam i czekam.. Szkoda, że to tak długo trwa:) Powodzenia Staraczki! Pozdrawiam Was ciepło:)

Hej Dziewczyny, powiem Wam, że ja też w te testy owu nie wierzę (że niby pokazują ciążę). Jak wszystkie wiemy, objawy ciążowe często są bardzo podobne do tych na @. I powiem Wam, że gdybym miała wymienić jeden objaw, który moim zdaniem wskazuje jednoznacznie na ciążę - i można go zauważyć przed terminem potencjalnej @, to jest objaw Chadwicka - czyli zmiana koloru narządów na sinoniebieski. Tego się nie da z niczym innym pomylić. Jedynie nie wiem czy u wszystkich kobiet on występuje, ale wydaje mi się, że tak gdyż gin po tym również stwierdza bardzo wczesną ciążę.

I jeszcze powiem, że nie cierpię tego czasu między owulacją a @ - gdzie wciąż czekam i czekam.. Szkoda, że to tak długo trwa:) Powodzenia Staraczki! Pozdrawiam Was ciepło:)
Ja też nie znoszę tego okresu między owulacja a @ na szczęście jeszcze tylko dwa dni i zaczniemy cykl od nowa no chyba ,że @ chwilę się spóźni

Ja testów nie używam bo się zrazilam gdy niby w dniach płodnych pokazały kreski w 14 dc a potem poszłam do gina w 19 dc a tam jeszcze nie peknifety pecherzyk

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja testów nie używam bo się zrazilam gdy niby w dniach płodnych pokazały kreski w 14 dc a potem poszłam do gina w 19 dc a tam jeszcze nie peknifety pecherzyk

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ufam tylko monitoringowi moim zdaniem do dupy te testy

Mam co miesiąc mdlosci bóle brzucha ,zachcianki ,ból piersi mega a to wszystko na @nie ciąże! ,jak jej nie bedzie to dopiero sprawdze co jest grane hehe

reklama
Do góry