reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Alexandra możesz wpisać do tabelki następna @ 09.11 cykl starań -27
Jak pisałam @@@ przyszła w nocy słaba jeszcze ale jest. Piersi tez juz nie bolą... także wszystko jak pisałam :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
H
Jak pisałam @@@ przyszła w nocy słaba jeszcze ale jest. Piersi tez juz nie bolą... także wszystko jak pisałam :-)

buuuu czekałam na Ciebie....
Dziewczyny a co oznacza ślad krwi w moczu? Dostałam wyniki, dodam że siedzę na zwolnieniu z powodu krwawień z dróg rodnych ale w ciągu kilku dni przed badaniem było czysto.

Zrobiłam rano następny test ale z drugiego siusiania, wygląda tak
upload_2016-10-11_7-57-4.png

mam wrażenie ze są prawie identyczne, wczoraj pojawił się śluz nawet sporo i takie odrobinki krwi wieczorem koło 9 i dziś rano - żywo czerwone . Czytałam ze klucie jajeczka następuje około 24 godzin po pozytywnym teście wiec nie wiem skąd te śladowe ilości krwi czy to nie za wcześnie? czy możne coś się pop...w instalacji. Sama nie wiem

Załączniki

• upload_2016-10-11_7-57-4.png
    upload_2016-10-11_7-57-4.png
    29 KB · Wyświetleń: 281
Hajmal po owulacji podnosi się progesteron stąd mogą być testy jeszcze dodatnie czytam teraz że poziom LHprzekracza normę
Ja tam im nie wierzę robiłam w zeszłym miesiącu i co ?były kreski nie bylo ?e tam szkoda kasy mi
Mój 17dc mogę się domyślać że jestem po owulce no piersi mnie bolą od 2 dni miałam tak wcześniej po owulce także dobre i to
ale wątpię że się uda jak mówiłam nie liczę kiedy sex poprostu kiedy chcemy
no i wyszlo że tylko dwa n
dni trafiliśmy w płodne hehe
poczekamy zobaczymy

Ostatnia edycja:

Eh a tak liczyłam na to, że Tobie się uda ... zatem walczymy dalej [emoji6]
...i nigdy więcej eksperymentów

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry