reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Oj tam oj tam, przecież niektóre kobiety nie kochają się równo w owulację a ciąż dookoła jest sporo. Także nigdy nic nie wiadomo.
no w sumie masz racje ale sa to osoby którym zajście w ciąze nie stanowi żadnego problemu a ja???
w styczniu minie 2 lata jak się staram,
od maja b.r. biorę lelki na zbicie prolaktyny

no w sumie masz racje ale sa to osoby którym zajście w ciąze nie stanowi żadnego problemu a ja???
w styczniu minie 2 lata jak się staram,
od maja b.r. biorę lelki na zbicie prolaktyny
Ja się staram 3 cykl, mam komplet badań zrobionych tych które się robi na początku ciąży i co też za pierwszym się nie udało, zobaczymy czy za trzecim, także nie wiem od czego to zależy.

z tym zasinieniem to jest prawda, jak się jest w ciąży to wejście do pochwy sinieje jak by obite, ja to zauwazyłam późno w ciazy a nie wiem od kiedy sie zaczyna
Wiecie co mi już zbrzydło to przytulanie

No ja to zauważyłam w pierwszej ciąży też jak już nie dostałam okresu, ale za to w drugiej - starałam się i sprawdzałam często od owulacji do terminu @ i już jakiś tydzień przed @ widać było kolor, a około terminu @ doszedł jeszcze śluz, tak, że test to była formalność.

Kotek ja w drugą ciążę zaszłam przy jednym numerku w cyklu a był to 12dc a cykle wtedy miałam po 28 dni. Ale niestety nie udało się utrzymać ciąży. Ja do łatwych w zachodzeniu w ciążę nie należę i nie wiem jak to możliwe że rok temu mi się udało to zrobić (a był to 4-ty cykl). A teraz już 10 cykl idzie i nie wiadomo kiedy w końcu się uda. Tracę już cierpliwość i nadzieję.

Queen szkoda. Kolejna, która wolala zostać lipcowka z całą resztą :D
Ja jutro idę do gina bo w przyszlym cyklu chcę hsg i muszę do tego zrobić wymaz bakteriologiczny.
Przy okazjo zapytam czy moje endometrium sie poprawilo bo w tym cyklu przestalam brac clo. Jutro 11dc ale na pecherzyki raczej nie mam co liczyć bo bez stymulacji nigfy ich nie bylo

reklama
kacha mamy wiele wspólnego widzę. Mnie gin powiedział że tak sama z siebie bez wspomagaczy w ciążę nie zajdę nawet sie nie starałam rok temu baaa nawet o tym nie myślałam a tu zrobiłam test ciążowy w 6 tc patrze i II kreski ale był szok, tym bardziej że z synem na lekach ( fakt zaszłam w 2 cyklu no ale rok sie starłam wcześniej ). Niestety też ciąża sie nie utrzymała no a teraz idzie jak po grudzie, chociaż ja aż tak długo sie nie staram.

Spark daj znać jak wizyta poszła, może będzie pęcherzyk kto wie.

Jak byłoby fajnie jakbyśmy założyły lipcowy wątek a tu sie już dobrze "znamy" byłoby tak swojsko :D

Do góry