Oj tam oj tam, przecież niektóre kobiety nie kochają się równo w owulację a ciąż dookoła jest sporo. Także nigdy nic nie wiadomo.no wiem ale nie ma się co łudzic przecież to za mało i za wcześnie chyba...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tam oj tam, przecież niektóre kobiety nie kochają się równo w owulację a ciąż dookoła jest sporo. Także nigdy nic nie wiadomo.no wiem ale nie ma się co łudzic przecież to za mało i za wcześnie chyba...
no w sumie masz racje ale sa to osoby którym zajście w ciąze nie stanowi żadnego problemu a ja???Oj tam oj tam, przecież niektóre kobiety nie kochają się równo w owulację a ciąż dookoła jest sporo. Także nigdy nic nie wiadomo.
Ja się staram 3 cykl, mam komplet badań zrobionych tych które się robi na początku ciąży i co też za pierwszym się nie udało, zobaczymy czy za trzecim, także nie wiem od czego to zależy.no w sumie masz racje ale sa to osoby którym zajście w ciąze nie stanowi żadnego problemu a ja???
w styczniu minie 2 lata jak się staram,
od maja b.r. biorę lelki na zbicie prolaktyny
z tym zasinieniem to jest prawda, jak się jest w ciąży to wejście do pochwy sinieje jak by obite, ja to zauwazyłam późno w ciazy a nie wiem od kiedy sie zaczyna
Wiecie co mi już zbrzydło to przytulanie