Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie testuje20 masz dostać @ i 13 chcesz testować? Nie za wcześnie?
Fakt też miałam w ciąży i to jak!!Z tym że ja zauważyłam gdzieś okolo 12tyg wczesniej tam nie zaglądalamdopiero jak ginek powiedziałz tym zasinieniem to jest prawda, jak się jest w ciąży to wejście do pochwy sinieje jak by obite, ja to zauwazyłam późno w ciazy a nie wiem od kiedy sie zaczyna
Wiecie co mi już zbrzydło to przytulanie
Owocnej pracyLecę do pracy miłego dnia
Nie dziękuję tylko 11godzinOwocnej pracy
Koś tu ostatnio napisał, że dopóki nie ma okresu dopóty jest nadzieja. I my staraczki tego się trzymajmy.ja powinnam dostać @ 16.10
nie nastawiam się na ciąże bo Przytulanki ostatnie były 28,29.09 wiec nie mam na co liczyć.
no wiem ale nie ma się co łudzic przecież to za mało i za wcześnie chyba...Koś tu ostatnio napisał, że dopóki nie ma okresu dopóty jest nadzieja. I my staraczki tego się trzymajmy.