reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

z tym zasinieniem to jest prawda, jak się jest w ciąży to wejście do pochwy sinieje jak by obite, ja to zauwazyłam późno w ciazy a nie wiem od kiedy sie zaczyna
Wiecie co mi już zbrzydło to przytulanie

reklama
Ten objaw, o ktorym pisZe mikaduchna chyba w roznym stopniu wystepuje. I ciezko go stwierdzic bez lekarza ;) u mnie na zewnatrz nadal nic nie widac. Lekarz juz prawie 2 tyg temu widzial te zmiany - ale wewnatrz.
Czasem objawy sa tak zaskakujace, ze nawet nie wiarzemy ich z ciaza. Powiem Wam, ze ja sie dziwilam, ze musze sie czesto wyprozniac - mam na mysli dwojke. Nie wiedZialam co sie dzieje. Kiedys raczej rzadko chodzilam do wc, a nagle po 3/4x dziennie to norma. Nie wiedzialam, ze jestem w ciazy i nie ppdejrzewalam, ze moze dawac takie objawy ;)

z tym zasinieniem to jest prawda, jak się jest w ciąży to wejście do pochwy sinieje jak by obite, ja to zauwazyłam późno w ciazy a nie wiem od kiedy sie zaczyna
Wiecie co mi już zbrzydło to przytulanie
Fakt też miałam w ciąży i to jak!!Z tym że ja zauważyłam gdzieś okolo 12tyg wczesniej tam nie zaglądalam:yes:dopiero jak ginek powiedział

reklama
Do góry