reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej Dziewczyny. Staramy się z mezem o drugiej dziecko od 2 cykli. Spóźnia mi się @ , ale się nie nastawiamy bo 24 dc. robiłam bete i była 0,1. Teraz jest 29 dc. Cykle mam 26 dniowe. Przez dwa ostatnie dni miałam delikatny różowy sluz. Dziś już nic. Templariusze powyżej 37 stopni. Zwariować idzie.

Jest nadzieja :) witaj!
Kiedy powtarzasz test?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Moje testy owu w tym cyklu. Raczej nieudanym choc @ jeszcze nie przyszła. Ale temp idzie w dol.
dc9b5ad21421f3bfc5ccd2d0b4e62497.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Narazie jestem obrazona na testy, bo jak je robię to zaraz przychodzi @ ;) poczekam tydzień. Myślicie, ze jest szansa pomimo tej negatywnej bety?? Tak bym chciała

Narazie jestem obrazona na testy, bo jak je robię to zaraz przychodzi @ ;) poczekam tydzień. Myślicie, ze jest szansa pomimo tej negatywnej bety?? Tak bym chciała
Wiesz co, sama jestem ciekawa :) A ktory mialas w 24dc dzien po owu? lub ktorego dc mialas owu?
Ja własnie czekam na swoją @, bo w poniedzialek zrobiłam betę - wyszla <0,100, @ spodziewalam sie wczoraj, no ewentualnie max dzisiaj. I u mnie pewnie przyjdzie dzisiaj, bo temperatura u mnie spada - w poniedzialek 37,07, wczoraj 36,94, dzisiaj 36,81.
Ale jesli u ciebie sie utrzymuje, to jest nadzieja, tym bardziej, ze to juz 3 dni opoznienia :) chyba ze owu sie przesunela? masz pewnosc kiedy byla?

reklama
Wiesz co, sama jestem ciekawa :) A ktory mialas w 24dc dzien po owu? lub ktorego dc mialas owu?
Ja własnie czekam na swoją @, bo w poniedzialek zrobiłam betę - wyszla <0,100, @ spodziewalam sie wczoraj, no ewentualnie max dzisiaj. I u mnie pewnie przyjdzie dzisiaj, bo temperatura u mnie spada - w poniedzialek 37,07, wczoraj 36,94, dzisiaj 36,81.
Ale jesli u ciebie sie utrzymuje, to jest nadzieja, tym bardziej, ze to juz 3 dni opoznienia :) chyba ze owu sie przesunela? masz pewnosc kiedy byla?

Mi temp tez spada ;-( w poniedziałek 37.1 wczoraj 37 a dzis 36.9 ;-(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry