reklama
MamaR
Fanka BB :)
Poprzednia lekarka mnie nastraszyła że ciężko zajść w ciążę karmiąc temu byłam gotowa przestać karmić, zwłaszcza że dużo pracuje i pod koniec dnia mi piersi się twarde robiły. Ale jakoś nie umiem odmówić młodemu mleczka. I tak jest dzielny że w żłobku za mną nie płacze i zasypia bez cyca. Póki co zostawiam tą laktację taka jaka jest i czekam kiedy sam się odstawi jak uzna, że to dla niego dobry czas :-)To prawda, karmienie piersią nie jest antykoncepcja chyba że sama z siebie chcesz przestać karmić
klaudia16
Dobra zrobiłam po kolejnych 2 h , bez picia i sikania bo poszłam na drzemkę jakoś tak mnie zmiotło dodam wam zdjecie ale nie wiem czy cokolwiek zobaczycie zważywszy na jakoś dostawach zdjęć także powtórzę jutro rano zobaczę czy ona będzie lepsza niż dzisiaj rano było (bo była dużo lepsza niż ta , taka była wczoraj wieczorem ) jak to nie cąż to czemu mnie tak cycki bola ale może to po tym progesteron nie ?
Załączniki
MamaR
Na betę idziesz ? Byłaby jasna sytuacjaDobra zrobiłam po kolejnych 2 h , bez picia i sikania bo poszłam na drzemkę jakoś tak mnie zmiotło dodam wam zdjecie ale nie wiem czy cokolwiek zobaczycie zważywszy na jakoś dostawach zdjęć także powtórzę jutro rano zobaczę czy ona będzie lepsza niż dzisiaj rano było (bo była dużo lepsza niż ta , taka była wczoraj wieczorem ) jak to nie cąż to czemu mnie tak cycki bola ale może to po tym progesteron nie ?
klaudia16
nie wiem czy nie za wcześnie jutro będzie 10 dni po zastrzyku , a i tak nie będę miała później jak iść sprawdzić czy rośnie czy spada bo święta a ja dodatkowo wyjeżdżam na zadupie haha także chyba pozostanę przy testach , myślę że ta kreska musi iść już w którą stronę jutro ...Na betę idziesz ? Byłaby jasna sytuacja
Lilli2
piękna beta! GratulacjeMam betę i prożka ...
anyżowa
Moje️️ Ja widzęDobra zrobiłam po kolejnych 2 h , bez picia i sikania bo poszłam na drzemkę jakoś tak mnie zmiotło dodam wam zdjecie ale nie wiem czy cokolwiek zobaczycie zważywszy na jakoś dostawach zdjęć także powtórzę jutro rano zobaczę czy ona będzie lepsza niż dzisiaj rano było (bo była dużo lepsza niż ta , taka była wczoraj wieczorem ) jak to nie cąż to czemu mnie tak cycki bola ale może to po tym progesteron nie ?
wiolaho
cudownieMam betę i prożka ...
wiolaho
moje mocno zacisciete kciukiDobra zrobiłam po kolejnych 2 h , bez picia i sikania bo poszłam na drzemkę jakoś tak mnie zmiotło dodam wam zdjecie ale nie wiem czy cokolwiek zobaczycie zważywszy na jakoś dostawach zdjęć także powtórzę jutro rano zobaczę czy ona będzie lepsza niż dzisiaj rano było (bo była dużo lepsza niż ta , taka była wczoraj wieczorem ) jak to nie cąż to czemu mnie tak cycki bola ale może to po tym progesteron nie ?
reklama
klaudia16
coś tam widać , tylko wiesz ona jeszcze nie znikła do końca , wczoraj rano była jasna , wieczorem taka jak teraz a dzisiaj rano już się wydawała ciemniejsza więc pytanie czy to kwestia moczu czy coś tam się dzieje zobaczę jutro jaka będę , myślisz że powinna być ciemniejsza niż dzisiaj rano ?Moje️️ Ja widzę