oluska88
Fanka BB :)
Dżoł to będziemy w podobnym czasie miały chwilę prawdy[emoji5]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dżoł to będziemy w podobnym czasie miały chwilę prawdy[emoji5]
Ja od zeszlej soboty az do pon balam sie ze nie urosnie, niektore dziewczyny na innym watku wlasnie mi mowily,ze urosnie sama, kiedy bedzie juz po owu.Może rzeczywiście powinnam uzbroić się w cierpliwość. Posłucham bardziej doświadczonej koleżanki
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez dzis 20 dcDżoł to będziemy w podobnym czasie miały chwilę prawdy[emoji5]
U mnie dzisiaj 17 dc. Także długie czekanie przede mną.Ja tez dzis 20 dc
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Czyżbyś chciała odpuścić starania ? Dlaczego.? Nie traci nadziei. Uwierz że nam wszystkim jest źle jak przychodzi @,.No i przyszedł okres.
Nie wiem czy można ufać tym testom owulacyjnym, od wyznaczonej przez test owulacji czekałam na okres 3 tygodnie.
Ale życzę wam żeby u Was zadziałały i pojawiły Cię potem dwie kreseczki na ciazowym.
Muszę się teraz zastanowić co dalej i czego chce, bo już sama nie wiem.
Witam [emoji6] u mnie 25 dc i oczywiście nie wytrzymalam i zrobiłam rana zatestowalam. Niestety biel vizira jak to nasza Bertha Kochana pisze. Teoretycznie jest jeszcze szansa bo to 25 dc dopiero. Ale jakoś w to nie wierzę.
Trudno próbujemy dalej. W tym miesiącu zamierzam zacząć brać inofem. I wrócić do mojej diety. Może jak skieruje swoją uwagę na dietę to w końcu się uda.
Jakoś tak mi smutno....
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Arya nie ja raczej powodu aby zmienić wątek jeszcze nie mam. @ wciąż nie ma ale, tak jak juz pisałam, powodów aby 'jej nie bylo' tez raczej nie....wiec bardziej zmartwiona jestem takim stanem rzeczy, bo właśnie chcialam zacząć uczciwie działać a tu masz taki klops - rozjazd cyklu akurat teraz. Eh....
Podoba mi się tu [emoji6] tylko coś ostatnio ciszej się zrobiło ...
Dziewczyny i jak tam ? Czy jest któraś z gotowościa testowania na dniach ?
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robiłam test w 24dc, ale wyszła bladziusieńka druga kreska, ale ja miałam ok.15 dni od owu..Ja mam termin @ na 16.09 to będzie 30 dc ale chcialabym spróbować w 24 dc bo mamy teraz w sobotę wesele kurczę trochę za szybko nie wiem czy jest sens. To byłoby około 9-10 dpo.