reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Może rzeczywiście powinnam uzbroić się w cierpliwość. Posłucham bardziej doświadczonej koleżanki

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od zeszlej soboty az do pon balam sie ze nie urosnie, niektore dziewczyny na innym watku wlasnie mi mowily,ze urosnie sama, kiedy bedzie juz po owu.
Balam sie ze Moj cykl bedzie bezowulacyjny ale jak sie okazalo owu byla i temp zaraz na drugi dzien po owu zaczela rosnac .... Takze cierpliwosci a bedzie dobrze zobaczysz [emoji14] [emoji14]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

No i przyszedł okres.
Nie wiem czy można ufać tym testom owulacyjnym, od wyznaczonej przez test owulacji czekałam na okres 3 tygodnie.

Ale życzę wam żeby u Was zadziałały i pojawiły Cię potem dwie kreseczki na ciazowym.

Muszę się teraz zastanowić co dalej i czego chce, bo już sama nie wiem.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli, z racji tez tego, że będę testować owu pierwszy raz, zacznę może od 9-10 dnia. A pociągnę dopóty, dopóki nie będzie wyraźnego testu. Sama jestem ciekawa jak to u mnie wygląda.
Mam już syna ale ma teraz 10 lat i czuje się jakbym starała się o pierwsze ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

No i przyszedł okres.
Nie wiem czy można ufać tym testom owulacyjnym, od wyznaczonej przez test owulacji czekałam na okres 3 tygodnie.

Ale życzę wam żeby u Was zadziałały i pojawiły Cię potem dwie kreseczki na ciazowym.

Muszę się teraz zastanowić co dalej i czego chce, bo już sama nie wiem.

Czyżbyś chciała odpuścić starania ? Dlaczego.? Nie traci nadziei. Uwierz że nam wszystkim jest źle jak przychodzi @,.

Witam [emoji6] u mnie 25 dc i oczywiście nie wytrzymalam i zrobiłam rana zatestowalam. Niestety biel vizira jak to nasza Bertha Kochana pisze. Teoretycznie jest jeszcze szansa bo to 25 dc dopiero. Ale jakoś w to nie wierzę.
Trudno próbujemy dalej. W tym miesiącu zamierzam zacząć brać inofem. I wrócić do mojej diety. Może jak skieruje swoją uwagę na dietę to w końcu się uda.
Jakoś tak mi smutno....

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Jesteśmy w podobnej sytuacji z tym że ja mam 26dc... testuję jutro albo w sobotę... u mnie cykle nieregularne 22-29, z dni płodnych wnioskuje kiedy mam dostac, bo już od 3 lat obserwuje swój cykl i wychodzi mi, że miałbym dostać wczoraj, ale nie ma... i nie zanosi się narazie zebym miala dostać... zobaczymy... bladziutka kreseczka była, ale boję się, że jej jutro nie będzie, że zniknie :( kiedy Ty testujesz jeszcze?

Arya nie ja raczej powodu aby zmienić wątek jeszcze nie mam. @ wciąż nie ma ale, tak jak juz pisałam, powodów aby 'jej nie bylo' tez raczej nie....wiec bardziej zmartwiona jestem takim stanem rzeczy, bo właśnie chcialam zacząć uczciwie działać a tu masz taki klops - rozjazd cyklu akurat teraz. Eh....
Podoba mi się tu [emoji6] tylko coś ostatnio ciszej się zrobiło ...
Dziewczyny i jak tam ? Czy jest któraś z gotowościa testowania na dniach ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja będę testować jutro albo w sobotę ;) zobaczymy... w 27-28dc..

reklama
Ja mam termin @ na 16.09 to będzie 30 dc ale chcialabym spróbować w 24 dc bo mamy teraz w sobotę wesele kurczę trochę za szybko nie wiem czy jest sens. To byłoby około 9-10 dpo.

Ja robiłam test w 24dc, ale wyszła bladziusieńka druga kreska, ale ja miałam ok.15 dni od owu..

Do góry