reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Emsi, byłaś już na majówkach? Majowe mamy 2017? Tobie termin też wychodzi w maju? :)
Arya nie ja raczej powodu aby zmienić wątek jeszcze nie mam. @ wciąż nie ma ale, tak jak juz pisałam, powodów aby 'jej nie bylo' tez raczej nie....wiec bardziej zmartwiona jestem takim stanem rzeczy, bo właśnie chcialam zacząć uczciwie działać a tu masz taki klops - rozjazd cyklu akurat teraz. Eh....
Podoba mi się tu [emoji6] tylko coś ostatnio ciszej się zrobiło ...
Dziewczyny i jak tam ? Czy jest któraś z gotowościa testowania na dniach ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam tylko nadzieje, ze b. doswiadczone staraczki nie odchodza bo nowym sie udaje.. Smutno mi sie zrobilo jak to przeczytalam, ale oczywiscie rozumiem. Co do mojej wczorajszej bladej kreski - kochane, widzialysmy co widzialysmy. Beta z kwi potwierdzila. Najprawdopodobniej jednak mam Hashimoto.. wiec poki co bardziej sie boje niz ciesze.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam [emoji6] u mnie 25 dc i oczywiście nie wytrzymalam i zrobiłam rana zatestowalam. Niestety biel vizira jak to nasza Bertha Kochana pisze. Teoretycznie jest jeszcze szansa bo to 25 dc dopiero. Ale jakoś w to nie wierzę.
Trudno próbujemy dalej. W tym miesiącu zamierzam zacząć brać inofem. I wrócić do mojej diety. Może jak skieruje swoją uwagę na dietę to w końcu się uda.
Jakoś tak mi smutno....

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Siwa spokojnie a jak długie masz cykle? Jeszcze nic straconego nieraz kreseczka pojawia się dopiero po terminie @

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie z tymi cyklami to różnie u mnie bywa. Przeważnie 27-28 dni ale w zeszłym miesiącu @ zaskoczyła mnie w 26 dc i nawet nie miałam okazji zatestowac.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
7 dzień bez okresu, test nadal negatywny. Oficjalnie uznaje ze to na pewno nie ciąża. Coś się zepsuło tam na dole i chyba trzeba się do gina wybrać. Ale nie wiem czy lecieć już dziś czy czekać do środy bo wtedy moja ginka przyjmuje. Coraz bardziej się martwię, jeszcze ten poprzedni okres to był istny krwotok, może wtedy już trzeba było iść, ale wyczytałam w necie ze się tak dziewczynom zdarza i nie byłam z tym :/ :(

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry