reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny Ja dalej bez @, jutro zrobię test. Nie liczę na ciążę ale dla spokoju zrobię. Nawet nie mam kiedy pisać , praca, praca, praca, wiadomo.

Dziewczyny gratki <3

reklama
Heh dziewczyny, moge sie do was prsylaczyc? Mam 22 lata, od rokustaramy sie o malenstwo I dalej Nic... Cytologia gr 3... Biopsja wyszla CIN2.. Za dwa tyg ide do szpitala to lekarka mi wytlumaczy co jest grane. Niestwty Tu w angki opieka jest okropna. A w poslce jestem raz do roju wiec nie mam jak sie porzadnie zbdac dobra wiadomosc, okres sie spoznia dwa dni. Jwat nadzieja. Po ostatnich staraniach bolalo mnie podbrzusze ok 2 tyg, a teraz spokoj. Tylko piersi bola. Wiec albo sie udalo, albo @ bedzie pozniej. W najgorszym wypadku cos sie dzieje ze mna...

Heh dziewczyny, moge sie do was prsylaczyc? Mam 22 lata, od rokustaramy sie o malenstwo I dalej Nic... Cytologia gr 3... Biopsja wyszla CIN2.. Za dwa tyg ide do szpitala to lekarka mi wytlumaczy co jest grane. Niestwty Tu w angki opieka jest okropna. A w poslce jestem raz do roju wiec nie mam jak sie porzadnie zbdac dobra wiadomosc, okres sie spoznia dwa dni. Jwat nadzieja. Po ostatnich staraniach bolalo mnie podbrzusze ok 2 tyg, a teraz spokoj. Tylko piersi bola. Wiec albo sie udalo, albo @ bedzie pozniej. W najgorszym wypadku cos sie dzieje ze mna...

Przepraszam za bledy, ale telefon automatycznie mi wszystko zmienia w nie wiadomo co...

Dziewczyny mam pytanie. Czy odczuwałyście cokolwiek w trakcie implantacji zarodka? Pytam, bo u mnie dziś 22 dc i miałam takie jakby bezbolesne miniskurcze (chyba) macicy. Mniej więcej podobne uczucie jak pierwsze ruchy maleństwa. Kurcze nie wiem czy to powód do zmartwienia... Cieszyć się nie będę bo za wcześnie. Poza tym strasznie senna i zmęczona dziś byłam, także dzień spędziłam bezproduktywnie... No nic jeszcze kilka dni...
Agusława, KulkaMM gratulacje serdeczne :)
Ja od owulacji przez parę ładnych dni miałam ból podbrzusza a czasami jajnika i bardzo wrażliwe skutki Później podbrzusze przestało boleć i ból pojawił się ponownie ok 23-24 dnia i trwa do dzisiaj ;)

Ja koncze 33dc, zazwyczaj brzuch mnie boli przed @, ale ostatnie kilka dni prawie w ogole... Po ostatnim zblizeniu bolalo ok 2 tyg, I na kilka dni przed terminem @ praestalo... Moze to przez moje zle wyniki? Juz sama nie wiem.. Jak wstane z dobrym nastawienien to Bede jutro testowac, ale nie chce znowu rozczarowania... Lecz Te mysli mnie dobija. Ale Bede widziala na czym Stoke, I jak sie nie udalo zadzwonie do lekarza I zapytam czy to moze jest normalne przy moich wynikach. Z tego co sovie przetlumwczylam na pl, jest to Stan przed rakowy 2 stopnia. Wypalanka, zamrozenie I inne metody Sa stosowane podczas usuniecia. Boje sie panicznie kolejnej wizyty w szpitalu

KulkaMM i Agusława gratulacje :)

Siwa ja przy implatclji w drugiej ciąży czułam jeden mocny porządny skurcz kilka dni przed spodziewana @. Potem objawy standardowe jak na okres byli ból brzuch itp.
w tej ostatniej ciąży to bolały mnie jajniki co chwila już ponad tydzień przed spodziewana @ i zaskoczyłam.

Dostałam dzisiaj w końcu @ więc w sierpniu na spokojnie (no może pod koniec) zaczynamy starania :)

Ann89, zycze Wam szybkiego wstrzelenia sie :) U mnie w rodzinie Sa s tym problemy I czuje ze ja niestety Tez je mam. Mama, siostry I babcia, kazda starala sie prawie/ponad 2 lata o pierwsze.. U mnie minal dopiero rok. :( jeszcze dluga droga przed nami..

reklama
Do góry