Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny kiedy najszybciej można testować żeby wykryc pozytyw? U mnie 24dc z 30. Od 2 dni zaczęly mnie bardzo boleć piersi i zaczal mnie boleć brzuch. Nie tak okresowo, raczej kłócie tylko po prawej stronie brzucha. Czy jezeli byłabym w ciąży to takie kłócie jest normalne czy może oznaczać coś niedobrego?
trzymam mocno kciuki by tym razem zakonczylo sie to szczesliwie!!!!St u mnie w 25 dc cos wyszło po pol h a w 26 dc z porannego w ciagu 5 min jakis bledzioch. Dzis daje na wstrzymanie i powtórzę jutro rano powinno byc juz bardziej czytelnie-oby.
W ogóle tak jestem w szoku ze wczoraj na tym 1 porannym teście poprzestałam
Rozumiem Cie. Bardzo zycze Tobie i innym dziewczynom zeby w koncu sie udalo. Za duzo juz wycierpialyscie... Trzymam kciuki:*Sałatka dzieki ale ja jeszcze nie potrafię sie cieszyć. Dla mnie serduszko bedzie wyznacznikiem ze jest ok i chyba nawet bety badać nie będę bo w styczniu rosła mi książkowo a podejrzewali zaśniad który na sCzescie sie nie potwierdził. W każdym razie straciłam maleństwo.
Jak jesteś w ciąży to kłucie może oznaczać powiekszajaca się macice. A że z prawe strony to mogłaś mniec z prawego jajnika owulke i po tej stronie się zagniezdzilo. Mi bladzioch wyszedł w 30 dc a mam cykle 28 dniowe. I polecialam na betę.Dziewczyny kiedy najszybciej można testować żeby wykryc pozytyw? U mnie 24dc z 30. Od 2 dni zaczęly mnie bardzo boleć piersi i zaczal mnie boleć brzuch. Nie tak okresowo, raczej kłucie tylko po prawej stronie brzucha. Czy jezeli byłabym w ciąży to takie kłucie jest normalne czy może oznaczać coś niedobrego?