reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

St u mnie w 25 dc cos wyszło po pol h a w 26 dc z porannego w ciagu 5 min jakis bledzioch. Dzis daje na wstrzymanie i powtórzę jutro rano powinno byc juz bardziej czytelnie-oby.
W ogóle tak jestem w szoku ze wczoraj na tym 1 porannym teście poprzestałam :)

Trzymam kciuki. Ja dzis testowalam I znowu Nic... To juz rok :( Daje na wstrzymanie. 28 mam wizyte w szpitalu. Boje sie strasznie.. Zaczynam panikowac.. Zeby Nie myslec szyje kocyk minky dla siostry, za 2 miesiace ma termin wiec prezent dla malej Igi bedzie idealny. :) czy ktoras z was miala stycznosc z CIN 1-3?? Jak wyglada usuniecie tego? Znieczulenie miejscowe, ogolne? A moze Nic?

reklama
Dziewczyny, jak to jest, czy jeśli w 12 dniu cyklu miałam owulkę potwierdzoną na monitoringu to @ powinna być 14 dni później? Teoretycznie wg kalendarza powinnam @ mieć 23 lipca a 14 dni po owu wypada 21 lipca, kiedy w takim razie najlepiej testować?

Dziewczyny, jak to jest, czy jeśli w 12 dniu cyklu miałam owulkę potwierdzoną na monitoringu to @ powinna być 14 dni później? Teoretycznie wg kalendarza powinnam @ mieć 23 lipca a 14 dni po owu wypada 21 lipca, kiedy w takim razie najlepiej testować?
Ja pewnie testowałabym 21 lipca. [emoji4] Trzymam kciuki za pozytywny wynik . [emoji4] [emoji106]

Ja mam zawsze 14 dni po owu z monitoringu. Takze wg mnie powinnaś miec termin @ na 21.07. Ta faza jest zawsze stała i indywidualna dla każdej kobiety. Takze musisz zaobserwować jak to u ciebie wyglada.

bylismy u moich rodzicow na obiedzie i mielismy isc z mama i bratowa na spacer i bratanica na cmenatarz, i juz brat wozek znosil i ja tak patrze na zegar i mowie jest juz po 15-tej jeszcze zakupy po drodze a w domu od groma roboty i mowie wejdziemy do mojej chrzestnej i dupa tam zejdzie do 18-tej i co ja w domu zrobie? i dobrze, ze pojechalismy, bo mam czesc posprzatana i prac zaraz bede a Tomek mi zasnal i spi jak zabity

Laski wysikalam dzis NEGATYWA :( wiec wczoraj to był chyba pregnyl. 4/07 miałam podany tylko ze ja wcześniej tez test robiłam i nic nie wyszlo a teraz z rana bledzioch zamiast ciemniej to nic zrobiłam jesscze strumieniowy i cos tam jest ale mega mega bledziochy jestem załamana :(

Laski wysikalam dzis NEGATYWA :( wiec wczoraj to był chyba pregnyl. 4/07 miałam podany tylko ze ja wcześniej tez test robiłam i nic nie wyszlo a teraz z rana bledzioch zamiast ciemniej to nic zrobiłam jesscze strumieniowy i cos tam jest ale mega mega bledziochy jestem załamana :(

Kulka, pregnyl 10.000j do 10 dni sie tylko utrzymuje. Wiec mysle ze to nie pregnyl.
Dzisiejsze testy sa tej samej czułości co wczorajszy? Ja wciaz trzymam kciuki!

reklama
Do góry