Kurcze, strasznie sie zle czuje dzisiaj. Spalabym tylko, plecy bola jak cholera i brzuch tez jakby... Jakos tak dziwnie i inaczej :/
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cykle mam pomiędzy 26-28 dni rzadko 29 dni.13mm to juz dominujący pęcherzyk wiec wg mnie miałaś normalnie owu gdzieś w 18dc. Pęcherzyk rośnie 2mm na dzien. Pęka jak ma ok 21-22mm
W drugim cyklu który opisujesz tez mi wyglada na to ze ok 17-18dc miałaś owu. Takze po prostu masz pózniej owu. A jak długie masz cykle? 32dni
WitamWitajcie, jestem nowa Tzn w staraniach, bo kiedys bylam lipcoweczka 2009 ale zgubilam login, mam prawie siedmioletniego synka i w czerwcu zaczelismy starania, narazie na luzie. Obecnie za 9 dni powinna przyjsc @ , a mam nadzieje , ze nie przyjedzie. Oczywiscie juz doszukuje sie objawow, choc wiem we nie pownnam sie nakrecac ....
Który to dc ???Kurcze, strasznie sie zle czuje dzisiaj. Spalabym tylko, plecy bola jak cholera i brzuch tez jakby... Jakos tak dziwnie i inaczej :/
Maz bardzo zadowolony uff mowil ze bardzo sie stresowalSuper!!!! Tylko sie cieszyc!mezowo napewno ulzy!
No wlasnie!!!! Czekamy
Ile? Bo chyba pisałaś ale już zapomniałam coś koło 5 lipca czy źle kojarze ?Karola, ja tez od soboty strasznie jestem senna, dodatkowo duzo bialego sluzu i pratycznie od owulacji mam bole w okolicy lewego jajnika, ech a tu jeszcze tyle dni czekania
Dobra już widzę, za 9dniIle? Bo chyba pisałaś ale już zapomniałam coś koło 5 lipca czy źle kojarze ?