reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

20 czerwca o 15 mam wizyte u poloznej :) jejciu juz za 2 tygodnie!!! Ale ten czas leci.

8tc [emoji7]

Oo super :D oczywiście chwal nam się potem, i niech czas Ci biegnie jak najszybciej :D
Ostatnio gadalam z kumpela która jest 8mc i mówi, że wolałaby żeby ta ciąża jeszcze trwała i trwała bo uwielbia ten stan i wolałaby żeby dłużej to się ciągnęło :) pomyślałam wtedy, ze ja to chyba chciałabym żeby to jednak trwało jak najkrócej :p a Ty jak masz? :D

reklama
No właśnie o to chodzi ze ciężko wyluzować. ale się staram jak mogę.
Iza, zajmij się czymś np. kreatywnym, czymś innym niż myśleniem. Będzie co będzie. W końcu i my doczekamy się 2 kreseczek. Ostatnio wyczytałam, że 80% par zachodzi w ciagu pół roku. Optymistyczne podejście. Ale rzeczywiście nie ma co się spinać. Bardziej mi zależy, żeby było zdrowe, niż żeby było szybko. Przecież to nie wyścigi:-p

Oo super :D oczywiście chwal nam się potem, i niech czas Ci biegnie jak najszybciej :D
Ostatnio gadalam z kumpela która jest 8mc i mówi, że wolałaby żeby ta ciąża jeszcze trwała i trwała bo uwielbia ten stan i wolałaby żeby dłużej to się ciągnęło :) pomyślałam wtedy, ze ja to chyba chciałabym żeby to jednak trwało jak najkrócej :p a Ty jak masz? :D

Jeszcze nie wiem co bym wolala :p w sumie 1 trymestr to moglyby sobie juz minac :p czuje sie dobrze ale nic nie widac jeszcze a bym chciala zeby juz bylo widac brzucholek typowo ciazowy :) bo tak to jakos mi dziwnie, juz kilka osob wie ale z pracy bo musialam powiedziec a nic nie widac :p takie to dla mnie malo realistyczne. JA CHCE JUZ BRZUSZEK !! [emoji16]

8tc [emoji7]

W ogoole Paraplu to rozumiem, że teraz mam wizualizowac, tak ? :D

A pewnie :) nie zaszkodzi a moze pomoc :p ja sobie wizyalizowalam moment zaplodnienia, jak plemniko dopadaja jajeczko, jak jeden zapladnia, jak sobie leci to jajeczko do macicy i sie milo mosci w sciance :)
Warto sprobowac bo na prawde z wiekem coraz bardzoej widze jak ogromna moc ma sila umyslu.

8tc [emoji7]

Iza, zajmij się czymś np. kreatywnym, czymś innym niż myśleniem. Będzie co będzie. W końcu i my doczekamy się 2 kreseczek. Ostatnio wyczytałam, że 80% par zachodzi w ciagu pół roku. Optymistyczne podejście. Ale rzeczywiście nie ma co się spinać. Bardziej mi zależy, żeby było zdrowe, niż żeby było szybko. Przecież to nie wyścigi:-p
Przedewszystkim to zdrowe maleństwo musi być . Zaczynam juz się martwić bo od marca i nic nie wychodzi. Teraz się zastanawiać czy to nie przez moją antykoncepcje. Ogólnie miałam już nie mieć dzieci bo mam synka i córeczkę ale tak mnie naszło ze chcem jeszcze jedno ze sama w szoku jestem.

Izus a kiedy przestalas brat anty?
U mnie organizm potrzebowal 3 cykli na dojscie to siebie a 4 cykl juz wygladal normalnie i z biego mamy Robaczka :)

8tc [emoji7]

Ja dzisiaj rozmawialam z J. Ustaliliśmy, ze jezeli sie nie uda do paz/listopada to idziemy na szkolenie adopcyjne :) bedziemy się oczywiscie starac dalej, ale jesli nie mozemy nic zdzialac to chcemy adoptowac kogos kto nie moze miec rodzicow ;) musimy najpierw przebrnac przez wesele... Dzisiaj zamowilam torta i ciasta :x

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Przedewszystkim to zdrowe maleństwo musi być . Zaczynam juz się martwić bo od marca i nic nie wychodzi. Teraz się zastanawiać czy to nie przez moją antykoncepcje. Ogólnie miałam już nie mieć dzieci bo mam synka i córeczkę ale tak mnie naszło ze chcem jeszcze jedno ze sama w szoku jestem.
Tak, jak Paraplu napisała trzeba odczekać conajmniej 3 miesiące po pastylkach, czasem lepiej dłużej, żeby organizm doszedł do równowagi hormonalnej.

reklama
Ja dzisiaj rozmawialam z J. Ustaliliśmy, ze jezeli sie nie uda do paz/listopada to idziemy na szkolenie adopcyjne :) bedziemy się oczywiscie starac dalej, ale jesli nie mozemy nic zdzialac to chcemy adoptowac kogos kto nie moze miec rodzicow ;) musimy najpierw przebrnac przez wesele... Dzisiaj zamowilam torta i ciasta :x

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Odważna, dojrzala i poważna decyzja :) gratuluję :)
Choć życzę, żeby się jednak udało :)

Do góry