reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Z M nie mialam i tu zastanawia mnie ze najpierw zalał mnie śluz a potem taka niteczka krwi się pojawiła i cisza. Śluz był jako taki delikatnie zoltawy i jeszcze później taka jakaś kuleczka wyskoczyła wtedy myślałam że się rozkreci ale nic. Dziś już susza

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam termin @ na 8 i raczej spodziewam się ze przyjdzie a za was kochane bede mocno zaciskala kciuki.

Ciagle robie ta wizualizacje, wyobrazajac sobie jak jajeczko opada w miekkiej scianie macicy. W tym cyklu to wlasciwie tak malo prawdopodobne, ze bylby to ewenement. Ale samo wyobrazenie jest bardzo przyjemne.

Yesenia juhu moze jednak uda nam sie spotkac na styczniowkach :D

Wlasnie jestem na spacerze z psiakami. Megi cos zaszkodzilo i ma biegunke, cala kuchnie trzeba bylo myc :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Fabimama wpisz mi okres na 15/05...2 bzykanka były więc zobaczymy co wyjdzie....
jakoś tak miałam ochotę na wakacje że jak się nie uda to się nie będę zloscic...gdyby nie to że muszę już zacząć brać zastrzyki i sterydy to na luzaku bym czekała...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry