reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jesli testy owulkowe nie klamia i dzisiaj byla owulka to kurcze apki mi ja dobrze wyliczyly! Jestem w szoku, ze trafily z dniem bo ostatnie 3 cykle mialy rozna dlugosc.
1461927702-2kflcb.jpeg
1461927712-1vxafv.jpeg
1461927721-2t3l24.jpeg
1461927733-o1hkbz.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a my wczoraj zaszalelismy...StwierdZiłam że zawsze będę pełna obaw i czy teraz czy za miesiac to nic nie zmieni...test owulacyjny pokazał piękne dwie krechy więc to dziela[emoji5] jutro usg jeszcze dla pewności ...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cudnie!! :):) trzymam kciuki!
U mnie wczoraj na usg piękne endometrium wyszło bo aż 14mm! Bardzo byłam z niego zadowolona :) oby ładnie sie zarodki w nie wygryzły ;) mowię zarodki, bo miałam cykl z clo i pękły co najmniej 2 pecherzyki :)

Cudnie!! :):) trzymam kciuki!
U mnie wczoraj na usg piękne endometrium wyszło bo aż 14mm! Bardzo byłam z niego zadowolona :) oby ładnie sie zarodki w nie wygryzły ;) mowię zarodki, bo miałam cykl z clo i pękły co najmniej 2 pecherzyki :)
To co za 2 tygodnie testujemy razem?[emoji5]Ja dziś 13 dc...zazwyczaj owu mam ok 15-16 ale chyba teraz będzie szybciej bo jak test owulacyjny pokazuje dwie krechy to już owulka lada dzien? Oby jutro dla pewności jeszcze pecherZyk był. ...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Yesenia kochana! Proszę Cię weź to na spokojnie... co ma być to będzie... Ale nie możesz kochana się załamywać! Jak się będziesz tak dolowac będziesz się czuła jeszcze gorzej! Wierzę w to ze pewnego dnia napewno Ci się uda!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Yesenia sloneczko, nie ma malpy wiec jeszcze ten cykl nie jest stracony. A nawet jesli jest to glowa do gory, spinamy poslady i walczymy w nastepnym :*

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha ja też mam mieć @ 7 mają... jak nie przyjdzie do 7 to z samego rana chyba będę testować..... a Ty kiedy 7 czy 8 ?

Martyska super że jednak sprobowaliscie ! Trzymam kciuki!!!!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Fabiamama ja już nie wiem w co wierzę , wiem ze powinnam podchodzić na spokojnie ale mam 35 lat nie mogę czekać , jak mam te dni to działam, już nie wiem co jest nie tak

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry