reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej Dziewczyny, po powrocie z rodzinnego miasta ledwo żyję. Nie jest ze mną najlepiej... Nawet nie mogę się zebrać aby porozmawiać z mężem o wizycie u lekarza. Boję się wypowiedzieć tego, co usłyszałam tak, jakby nie wypowiadanie tego mogło sprawić, że kłopoty znikną...
Jutro jedziemy po rower stacjonarny aby wdrożyć mi 2h ruchu dziennie... W zaciszu domowym nie będę musiała patrzeć na te wszystkie ciężarne i baby z wózkami, które dosłownie mnie prześladują.
Od 4 dni zamieniłam śniadanie na megazdrową bombę witaminową - własnoręcznie wyciskany sok z buraka, pietruszki, selera, marchwi i jabłka. Jeszcze jakieś liście muszę do tego dołożyć - jarmuż albo szpinak.
Produkujecie taką ilość postów, że ciężko za wami nadrobić jeśli nie siedzi się na forum codziennie.
Pisałyście coś o absurdach u lekarzy w gb i w pl. O polskich lekarzach mogła bym książkę napisać. O spieprzonych operacjach i zabiegach, o niedopatrzeniach i zaniedbaniach... Długo bym mogła o tym opowiadać. W pl jest dobra opieka doputy, dopóki jesteś przeciętnym, niewymagającym i rutynowym pacjentem... Jestem tego żywym przykładem... :(

A to moje super zdrowe jedzenie:) Pochwalę się, a co!
To moje zajebiaszcza szarlotka dietetyczna bezjajeczna, bezglutenowa i bezmleczna z automatu do chleba
1461412554-1d1mld.jpeg

A to moje śniadanie :)
1461412562-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny, po powrocie z rodzinnego miasta ledwo żyję. Nie jest ze mną najlepiej... Nawet nie mogę się zebrać aby porozmawiać z mężem o wizycie u lekarza. Boję się wypowiedzieć tego, co usłyszałam tak, jakby nie wypowiadanie tego mogło sprawić, że kłopoty znikną...
Jutro jedziemy po rower stacjonarny aby wdrożyć mi 2h ruchu dziennie... W zaciszu domowym nie będę musiała patrzeć na te wszystkie ciężarne i baby z wózkami, które dosłownie mnie prześladują.
Od 4 dni zamieniłam śniadanie na megazdrową bombę witaminową - własnoręcznie wyciskany sok z buraka, pietruszki, selera, marchwi i jabłka. Jeszcze jakieś liście muszę do tego dołożyć - jarmuż albo szpinak.
Produkujecie taką ilość postów, że ciężko za wami nadrobić jeśli nie siedzi się na forum codziennie.
Pisałyście coś o absurdach u lekarzy w gb i w pl. O polskich lekarzach mogła bym książkę napisać. O spieprzonych operacjach i zabiegach, o niedopatrzeniach i zaniedbaniach... Długo bym mogła o tym opowiadać. W pl jest dobra opieka doputy, dopóki jesteś przeciętnym, niewymagającym i rutynowym pacjentem... Jestem tego żywym przykładem... :(

jakby co to fb, pamietaj, zawsze mozesz sie wygadac! :*

Wiem Kochana :* Ale wszystko mnie przerasta po prostu... Najchętniej to bym zakopała się w jakiejś kopalni głęboko pod ziemią, aby nikt nie musiał mnie oglądać...

zakop sie w pokoju, zaslon rolety, nie gadaj z nikim, badz sama z soba, uwierz to pomaga :* a potem wyjdz i walcz

reklama
Do góry